طرز تهیه:
برای تهیه این خورش خوشمزه از باقلای تازه استفاده نمایید. باقلا را پوست بگیرید و دانهها را از پوشش کپسولی هم درآورید و کنار بگذارید.
گوشت و پیاز و سیر را خرد کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و ابتدا پیاز و سیر را سرخ کرده و بعد گوشت را اضافه کنید و آن را هم تفت دهید.
بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید تا خورش شما طعم لذیذتری داشته باشد. فلفل و زرد چوبه و زعفران آب کرده را هم به همراه 3 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بگذارید پخته شود.
بعد باقلا را به آن افزوده و بعد از 10 دقیقه، نمک و گشنیز خرد شده را هم به خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.
در صورت تمایل می توانید دو قاشق غذاخوری آب لیمو یا آب نارنج به آن بزنید و با پلو زعفرانی میل کنید.