ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز و سیر

مواد لازم: گوشت: ۶۰۰ گرم ترجیحا گوسفندی، باقلا: نیم کیلو، سیر: یک بوته، گشنیز خرد شده: ۱ لیوان، زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذاخوری، نمک و فلفل و روغن :به میزان لازم، پیاز: یک عدد

طرز تهیه خورش باقلا و گشنیز و سیر

طرز تهیه:

برای تهیه این خورش خوشمزه از باقلای تازه استفاده نمایید. باقلا را پوست بگیرید و دانه‌ها را از پوشش کپسولی هم درآورید و کنار بگذارید.

گوشت و پیاز و سیر را خرد کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و ابتدا پیاز و سیر را سرخ کرده و بعد گوشت را اضافه کنید و آن را هم تفت دهید.

بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید تا خورش شما طعم لذیذتری داشته باشد. فلفل و زرد چوبه و زعفران آب کرده را هم به همراه 3 لیوان آب به گوشت اضافه کنید و بگذارید پخته شود.

بعد باقلا را به آن افزوده و بعد از 10 دقیقه، نمک و گشنیز خرد شده را هم به خورش بیفزایید و اجازه دهید تا خورش جا افتاده و به روغن بیفتد.

در صورت تمایل می توانید دو قاشق غذاخوری آب لیمو یا آب نارنج به آن بزنید و با پلو زعفرانی میل کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان