ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کرپ مرغ

مواد لازم: تخم‌مرغ: ۴ عدد، شیر: ۲ لیوان، روغن: یک قاشق غذاخوری، نمک: نوک قاشق چایخوری، آرد: ۲.۵ لیوان، مواد میانی کرپ: سینه مرغ: ۳۰۰ گرم، هویج، ذرت و نخودفرنگی: ریز خردشده و پخته‌شده از هر کدام دو سوم لیوان، جعفری خردشده: ۳ قاشق غذاخوری، روغن و نمک و فلفل: به میزان لازم، سس کچاب و زیتون: برای تزئین به‌میزان لازم، پنیر پیتزا: نصف لیوان

طرز تهیه کرپ مرغ

طرز تهیه:

ابتدا آرد را در ظرف گودی بریزید و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در آن بشکنید و به آرامی مخلوط کنید . سپس شیر و نمک را اضافه کنید. غلظت مایه به دست آمده باید به اندازه‌ای باشد که مواد براحتی از قاشق جدا شود و حالت روان داشته باشد.

ماهیتابه مناسبی را روی حرارت بگذارید و کف آن را کمی روغن بریزید که چرب باشد. پس از داغ شدن، با ملاقه از مواد کرپ درون ماهیتابه بریزید و با حرکت دادن ظرف، مواد را به تمام سطح آن هدایت کنید.

بعد از این‌که کرپ ، خودش را گرفت آن را پشت و رو کنید و سریع در سینی بگذارید. به همین ترتیب تمام مواد را به صورت نان لواش آماده کنید و کنار بگذارید.

مرغ را بپزید و ریز خرد کنید. ذرت و هویج و نخود فرنگی را با کمی روغن تفت دهید و به آن نمک و فلفل و جعفری خرد شده، اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

مقداری از مواد را بعد از خنک شدن روی کرپ بریزید و سعی کنید تمام مواد را در سطح کرپ پخش کنید. بعد به آرامی آن را رول کنید و به همین ترتیب تمام مواد را روی کرپ‌های آماده شده ریخته و همه را رول کنید.

سپس آنها را در سینی فر گذاشته و روی آنها را کمی چرب کنید و در فر از قبل گرم شده، با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود. بعد از پخت از فر بیرون آورده و روی آنها را با سس کچاب و پودر دارچین تزئین کنید.

کرپ‌ها را برش حلقه‌ای بزنید و در دیس مناسب بچینید. اطراف ظرف را زیتون و خیارشور و مقداری جعفری بریزید و میل کنید.

چاردیواری

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان