ماهان شبکه ایرانیان

پیروانی در فدراسیون فوتبال

کمیته استیناف برای صدور رای نهایی پرونده افشین پیروانی، مدیر اجرایی سابق تیم پرسپولیس جلسه ای را با او برگزار کرد.

به گزارش" ورزش سه"، این نشست پنج شنبه هفته گذشته برگزار شد و قرار است این پرونده در روزهای آتی منجر به صدور رای نهایی شود.


افشین پیروانی به خاطر ابهامات مالی در دو پرونده 5 سال از حضور در فوتبال محروم شده است که بلافاصله بعد از صدور این رای از سوی کمیته اخلاق به آن اعتراض کرد و باعث طرح پرونده در کمیته استیناف شد.


علیرضا صالحی، رئیس کمیته استیناف این خبر را تایید کرد. او پیش تر در این باره گفته بود: افشین پیروانی خواستار برگزاری جلسه ای با مدیران قبلی و فعلی شرکت درگیر پرونده شده بود که از مطالبی را علیه او مطرح کردند و ما برای حفظ حرمت افراد و هم چنین صدور رای دقیق در پرونده برگزاری این نشست را پذیرفتیم.


با توجه به برگزاری این نشست کمیته استیناف آماده صدور رای نهایی این پرونده است و به نظر می رسد این اتفاق در هفته جاری رخ خواهد داد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان