سوپ سانچوکو یکی از غذاهای مرسوم و محبوب در کشور پاناما است. این سوپ ارزش غذایی زیادی دارد و در اکثر رستورانهای این کشور سرو میشود. برای تهیه این غذا از آب مرغ، روغن زیتون و سینه مرغ استفاده میکنند. خیلی از افراد گیاهخوار با حذف کردن مرغ از مواد اولیه آن، این سوپ را به عنوان یکی از غذاهای گیاهخواری تهیه و نوش جان میکنند. مردم پاناما علاقه زیادی به مصرف گوشت در وعدههای غذاییشان دارند و در کنار آن از سبزیجات تازه یا پخته شده استفاده میکنند. به همین دلیل در خیلی از دستورهای پخت سوپ سانچوکو به جای مرغ از گوشت گاو استفاده شده است.
+ طرز تهیه سوپ جو
مواد لازم برای تهیه سوپ سانچوکو
- 3 تا 4 عدد سینه مرغ کبابی
- 3 قاشق چایی خوری نمک
- 1 قاشق غذا خوری گشنیز خرد شده
- 1 قاشق چایی خوری اورگانو
- 3 حبه سیر
- 2 قاشق چایی خوری روغن زیتون
- 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
- 4 پیمانه آب مرغ
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ سانچوکو
قبل از شروع به پختن این غذا تکههای مرغتان را بشویید و آنها را خشک کنید.
نمک، گشنیز، اورگانو، سیر و روغن زیتون را درون یک کاسه با سایز متوسط بریزید و آنها را با هم مخلوط کنید. سپس تکههای مرغتان را درون این مخلوط قرار دهید و به آنها اجازه دهید تا مواد به خورد مرغ بروند.
در این حین پیازتان را پوست بگیرید، آن را خرد کنید و سپس کنار بگذارید.
یک قابلمه بزرگ را روی گاز و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرغها را درون آن بگذارید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید تا مرغها کمی نرم شوند.
آب مرغ و پیاز را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا آب مرغ بجوشد و مرغها کاملا پخته شوند.
این سوپ را با برنج هم میتوانید سرو کنید و میل بفرمایید.