ماهان شبکه ایرانیان

سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

در این شب‌های پاییزی یک سالاد خوشمزه و کم کالری می‌تواند جایگزین خوبی برای غذا‌های سنگین همیشگی باشد.

برترین‌ها - الهام مظفری: در این شب‌های پاییزی یک سالاد خوشمزه و کم کالری می‌تواند جایگزین خوبی برای غذا‌های سنگین همیشگی باشد.

سالاد سبز بادام و پیاز و انار
 
مواد لازم:
  • نصف پیمانه بادام خام
  • 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک و نیم قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری پاپریکا
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • یک قاشق چایخوری خردل
  • سه چهارم قاشق چایخوری فلفل
  • نصف پیاز بزرگ
  • 400 گرم کدو
  • 80 گرم پنیر پامزان
  • 500 گرم کاهو
  • نصف پیمانه دانه انار

سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

طرز تهیه:

1. دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. بادام‌ها را با نصف قاشق چایخوری آب، نصف قاشق چایخوری روغن و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و پاپریکا ترکیب کنید و در فر بپزید تا طلایی شوند (حدود 10 دقیقه) اسپس اجازه دهید سرد شود بعد کمی کوبید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه کوچک سرکه بالزامیک، خردل، نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را ترکیب کنید. به تدریج یک چهارم پیمانه روغن را اضافه کنید و کنار بگذارید.

3. یک قابلمه را روی حرارت متوسط به بالا گرم کنید. پیاز‌های حلقه شده را با یک قاشق چایخوری روغن بپوشانید و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل روی آن بپاشید. ورقه‌های پیاز را بپزید تا کمی تیره شوند، یک بار هم آن‌ها را برگردانید (5 تا 8 دقیقه در کل) سپس در یک کاسه بریزید و حلقه‌ها را جدا کنید. در آن را ببندید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند تا نرم شود.

4. کدو‌ها را حلقه حلقه کنید. حرارت زیر تابه را کم کنید و کدو‌ها را با یک و نیم قاشق چایخوری باقیمانده روغن و نصف قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل تفت دهید. وقتی دو طرف کدو‌ها سرخ شند (حدود 7-8 دقیقه ) شعله را خاموش کنید، در تابه را بگذارید 20 دقیقه بماند.

5. در یک کاسه بزرگ، کاهو‌ها را با نیمی از مواد و نمک و فلفل ترکیب کنید. کدو و پیاز را دور آن بچینید. بادام و دانه‌های انار و سپس پنیر و دوباره سس را روی آن بریزید.


سالاد پاییزی با انار و مغز دانه‌ها

مواد لازم:

  • دو و یک چهارم پیمانه آب انار
  • 3 قاشق غذاخوری سرکه
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک و نیم قاشق غذاخوری نمک
  • یک قاشق چایخوری آویشن
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • 450 گرم مخلوط دلخواه سالاد
  • یک سوم پیمانه پیازچه تازه خردشده
  • یک چهارم پیمانه جعفری خردشده
  • دو پیمانه گردوی بو داده خردشده 
  • یک و نیم پیمانه دانه انار

سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

طرز تهیه:

1. آب انار را در یک ماهیتابه حدود 15 تا 20 دقیقه بجوشانید تا حجم آن سه چهارم پیمانه شود. اجاره دهید سرد شود و سپس با سرکه، روغن، نمک، آویشن و فلفل ترکیب کنید.

2. سالاد، پیازچه، جعفری، گردو و دانه‌های انار را با هم مخلوط کنید و همراه با سس آب انار داخل یک کاسه بزرگ به آرامی ترکیب کنید.


سالاد انار و اسفناج با گلابی و فندق

مواد لازم:

  • سه چهارم پیمانه آب انار
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
  • 2 قشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری آویشن
  • یک هشتم قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 150 گرم برگ اسفناج
  • سه چهارم پیمانه کلم قرمز ریزخردشده
  • نصف پیمانه دانه انار
  • نصف پیمانه فندق بوداده خردشده
  • یک عدد گلابی بزرگ و سفت

سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

طرز تهیه:

1. در یک ماهیتابه آب انار را 5 تا 6 دقیقه بجوشانید تا حجم آن به یک چهارم پیمانه کاهش یابد. اجازه دهید سرد شود، با آبلیمو، نمک، روغن، آویشن و فلفل ترکیب کنید.

2. در یک کاسه سالاد، به آرامی اسفناج، کلم قرمز، دانه‌های انار و فندق را با سس آب انار ترکیب کنید.

3. گلابی را چهار قسمت کنید و وسط آن را درآورید. گلابی را به صورت رشته رشته خرد کنید و روی سالاد بریزید.


سالاد انار و پرتقال خونی

مواد لازم:

  • 8 عدد پرتقال خونی
  • 6 دسته شاهی
  • یک عدد کاهو
  • 4 تا 5 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • نصف تا سه چهارم پیمانه دانه انار
  • یک پیمانه خلال بادام بوداده

سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

طرز تهیه:
1. پوست پرتقال را بکنید و با یک چاقوی تیز پوست نازک و سفید آن را جدا کنید.

2. شاهی‌ها را بشویید. در یک کاسه بزرگ آن را با کاهو، پرتقال‌ها و مقدار کافی سرکه ترکیب کنید. در نهایت سالاد را با دانه‌های انار و بادام بو داده تزئین کنید.


سالاد انار و لبو
 
مواد لازم:
  • یک پیمانه لبوی پخته خردشده
  • یک پیمانه پیاز خردشده
  • یک چهارم پیمانه سرکه قرمز
  • یک چهارم پیمانه آب مرغ
  • سه پیمانه آب پرتقال
  • یک پیمانه شکر
  • نصف پیمانه پوست پرتقال رنده شده
  • یک پیمانه دانه انار
  • نمک به مقدار لازم
  • یک و نیم تا دو پیمانه کاهو یا اسفناج
  • یک چهارم پیمانه پنیر فتا

سالاد‌های اناری برای شب‌های پاییزی

طرز تهیه:

1. در یک قابلمه نچسب روی حرارت زیاد، لبو، پیاز، سرکه، آب مرغ، آب پرتقال، شکر و پوست پرتقال را بجوشانید، گاهی هم بزنید تا وقتی حجم مایع حدود دو قاشق غذاخوری شود (حدود 7 تا 8 دقیقه). سپس اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود.

2. دانه‌های انار را با نمک داخل مخلوط لبو بریزید و ترکیب کنید.

3. کاهو را داخل بشقاب بریزید. مخلوط انار و لبو را روی سبزیجات بریزید. سپس روی آن را با پنیر فتا تزئین کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان