ماهان شبکه ایرانیان

پولدارها پولدارتر شدند؛

ثروت میلیاردرهای جهان ۲۰درصد جهش کرد

به گزارش راشاتودی، گزارش مشترک دو بانک بزرگ جهان، یوبی‌اس و پی‌دابلیوسی، نشان داد که سال گذشته ثروت میلیاردرهای جهان با بیشترین افزایش خود در تاریخ روبرو شده است و به 8.9 تریلیون دلار رسیده است. این، مجموع ثروت 2158 نفر میلیاردر جهان است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، در این گزارش آمده است: در 30 سال گذشته شاهد تولید ثروت، خیلی بیشتر از عصر طلایی (1870-1900 عصر توسعه سریع اقتصاد و جمعیت در آمریکا و آغاز تاثیرگذاری بزرگ بانک‌ها، تجارت‌ها، فلسفه و هنر) بودیم.  

در این گزارش آمده است، بیش از 40 نفر از 179 میلیاردری که سال گذشته به وجود آمده‌اند، از طریق به ارث بردن این ثروت، میلیاردر شده‌اند. ظرف 5 سال گذشته، کل مبلغی که از میلیاردرهای مرحوم برای افراد دینفع باقی مانده است، به طور متوسط هر سال 17 درصد رشد کرده است و درسال 2017 به 117 میلیارد دلار رسیده است. تنها در سال 2017، تعداد 44 وارث هر کدام بیش از 1 میلیارد دلار به ارث برده‌اند.

از نظر به وجود آمدن افراد فوق‌ثروتمند، چین در جهان پیشتازی می‌کند. طبق مطالعات جدید هر هفته دو میلیارد جدید در این کشور به وجود می‌آیند. فوق‌ثروتمندان چینی ثروت خود را هم توسعه داده‌اند و با رشدی 39 درصدی در سال گذشته، مجموع آن را به 1.12 تریلیون دلار رسانده‌اند.

در این گزارش آمده است تعداد میلیاردرهای جهان (افرادی که دارای ثروتی بیش از 1 میلیارد دلار هستند) در سال 2017 با 9 درصد رشد، از 1979 نفر در 2016 به 2158 نفر رسیده است. در این گزارش آمده است که زنان همچنان درصد کمی از میلیاردهای جهان را تشکیل می‌دهند اما افزایش سهم آنها به 11 درصد نشان‌دهنده تغییر در ساختار ایجاد ثروت در جهان است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان