به گزارش خبرنگار گروه حقوقی وقضایی خبرگزاری میزان محمدحسین صادقی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمانشاه در جمع مدیریت و کارکنان اداره استاندارد کرمانشاه در رابطه با اهمیت توجه به امنیت و بهداشت جامعه گفت: تکلیف دستگاه قضایی این است که تهدیدات مربوط به سلامت، امنیت و بهداشت مردم را شناسایی کرده و از بین ببرد و اگر نشد با آن مبارزه کیفری کند. این هدفی است که در ساختار سازمانی مجموعه استاندارد هم تعریف شده است. بنابراین هر چه قدر تعامل میان دستگاه قضایی و اداره استاندارد نزدیکتر باشد تحقق این اهداف راحتتر است و میتوان در سایه این تعامل سلامت و ایمنی مطلوب تری را به شهروندان ارایه کرد.
صادقی گفت: هدف سازمان استاندارد از کنترل کیفیت و استانداردسازی این است که سلامت مردم آسیب نبیند که مشترکا مطالبه گری دستگاه قضایی نیز در تحقق همین مطلب است بنابراین همراهی و هماهنگی دو مجموعه جهت رسیدن به این هدف ضروری به نظر میرسد.
دادستان کرمانشاه تصریح کرد: اولویتهای مدنظر اداره استاندارد برای دستگاه قضایی نیز حائز اهمیت است؛ ایمنی محصولات، سودجویی دست اندرکاران عرصه بازار، تخفیف دادن در استانداردها، ارزان سازی کردن و صرفه جویی کردن غیراستاندارد تهدیداتی هستند که سلامت و حتی جان مردم را به خطر میاندازند، موضوعاتی است که دستگاه قضا به جد پیگیر آنهاست.
وی اظهار کرد: اداره استاندارد جهت برخورد با خاطیان از ابزارهای خوبی برخوردار است که ضمانت اجرایی دارد، اما چنانچه در رابطه با موضوعی احساس شد که این ابزارها یا ضمانت اجرایی آن برای پیشگیری از آسیب، کنترل و یا مقابله جوابگو نیست دستگاه قضایی این آمادگی را دارد از باب تکلیف در کنار اداره استاندارد بوده و در صورت لزوم اعمال هشدار و تذکر کند.
دادستان با اشاره به ضرورت توجه به استاندارد محصولات تولیدی در کرمانشاه بیان کرد: به نظر میرسد که باید بر روی برندهای غذایی تولید کرمانشاه بیشتر زوم شود که اعتبار و جایگاه این برندها حفظ و دست زیاده خواهان و سودجویان را قطع گردد.
صادقی همچنین بر لزوم ورود جدیتر استاندارد به بحث استانداردسازی بوفه مدارس تاکید کرد و گفت: انتظار میرود با نظارت از اقلامی که در بوفه مدارس عرضه میشود سلامت کودکان و دانش آموزان را بیمه کنید، هر چند خود آموزش و پرورش و وزارت بهداشت در این رابطه اهتمام دارند، اما تعدد بازوهای نظارتی البته با رعایت سیکل زمانی معقول میتواند اهمیت موضوع را بازگو کرده و در استاندارد سازی بوفهها موثر باشد.
وی بر اهمیت به روز کردن درجه کیفیت استاندارد تاکید و تصریح کرد: اگر درجه حساسیت را یکسان ببینیم ما را دچار رکود میکند بنابراین اگر قرار باشد با مدلهای جهانی همگام باشیم استانداردهای ما در سال 97 باید با استانداردهای سال گذشته متفاوت باشد، چون ذائقه و سلیقه مردم تغییر میکند.