ماهان شبکه ایرانیان

دستور تهیه غذا‌های متنوع با لبو

فصل پاییز و لبوی داغ فرارسیده، اما آیا می‌دانستید که چه غذا‌های متنوعی با لبو می‌توان پخت و کاربرد لبو فقط همان لبوی پخته که به شکل سنتی که در کوچه و خیابان فروخته می‌شود، نیست؟

برترین‌ها- الهام مظفری: فصل پاییز و لبوی داغ فرارسیده، اما آیا می‌دانستید که چه غذا‌های متنوعی با لبو می‌توان پخت و کاربرد لبو فقط همان لبوی پخته که به شکل سنتی که در کوچه و خیابان فروخته می‌شود، نیست؟
 
سوپ لبو
 
مواد لازم:
  • 25 گرم کره
  • 2 عدد پیاز بزرگ خردشده
  • 2 شاخه کرفس خردشده
  • 2 حبه سیر خردشده
  • یک قاشق چایخوری آویشن
  • 350 گرم سیب زمینی خردشده
  • 400 گرم آب سبزیجات
  • 750 گرم لبوی پخته خردشده
  • 8 قاشق غذاخوری خامه ترش یا ماست یونانی

خوشمزه‌هایی با لبو

طرز تهیه:

1. در یک قابلمه روی حرارت کم کره را ذوب کنید. پیاز و کرفس را اضافه کنید، در ظرف را بگذارید تا 12 دقیقه بپزد و نرم شود. سپس سیر و آویشن را اضافه کنید و یک دقیقه بپزید تا معطر شود.

2. سیب زمینی‌ها و آب سبزیجات را اضافه کنید و بپزید تا جوش بیاید، سپس در ظرف را 25 دقیقه ببندید تا سیب زمینی‌ها پخته و نرم شوند. از روی حرارت بردارید و لبوی پخته و آبش را اضافه کنید. مخلوط کنید تا پوره شوند. نمک و فلفل آن را تست کنید.

3. قابلمه را دوباره روی شعله بگذارید تا سوپ گرم شود. سپس سوپ را بین 8 کاسه تقسیم کرده و با خامه یا ماست و چیپس لبو تزئین کنید.


براونی لبو و زنجبیل

مواد لازم

  • 100 گرم کره به اضافه مقداری برای چرب کردن
  • 225 گرم شکلات تخته‌ای خردشده (کاکائوی 70 درصد)
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 200 گرم شکر
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • 150 گرم آرد
  • 50 گرم پودر کاکائو
  • یک قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 250 گرم لبوی پخته رنده شده
  • 50 گرم زنجبیل خردشده

خوشمزه‌هایی با لبو

طرز تهیه:

1. دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. یک قالب 20 سانتیمتر مربعی را چرب کنید و با کاغذ نسوز بپوشانید.  شکلات و کره را با هم در یک تابه بزرگ روی حرارت کم ذوب کنید و گاهی هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی سرد شود.

2. در این حین، با استفاده از یک همزن دستی تخم مرغ و شکر و وانیل را در یک کاسه بزرگ هم بزنید تا روشن و پف کرده شود (حدود 5 دقیقه). پودر کاکائو و جوش شیرین را روی آرد الک کنید و سپس به مخلوط اضافه کنید. سپس همه مواد را با لبو، زنجبیل و مخلوط شکلات ذوب شده ترکیب کنید.

3. سپس خمیر را در قالب بریزید و 35 دقیقه در فر بگذارید یا تا وقتی بپزد.


سالاد لبو و هویج
 
مواد لازم
  • 800 گرم لبوی خام
  • 3 عدد هویج بزرگ رنده شده
  • 2 عدد پرتقال
  • 3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • 3 قاشق غذاخوری شربت افرا
  • 40 گرم پسته خردشده
  • یک جفت دستکش یکبار مصرف

خوشمزه‌هایی با لبو

طرز تهیه:

1. دستکش یکبارمصرف خود را بپوشید، سپس لبو را پوست کنده و رنده کنید. در یک کاسه بزرگ بریزید و با هویج رنده شده ترکیب کنید.

2. قسمت نارنجی رنگ و آب پرتقال را با سرکه سیب و شربت افرا ترکیب کنید و روی سبزیحات رنده شده بریزید.

3. با یک چاقوی تیر، پوست و همه قسمت‌های سفید رنگ باقیمانده پرتفال را جدا کرده و با دقت گوشت آن را جدا کنید و به همراه پسته سالاد را تزئین و فورا میل کنید.


سالاد لبو و کلم قرمز پخته
 
مواد لازم:
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز متوسط خردشده
  • یک حبه سیر له شده
  • 2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • یک عدد کلم قرمز متوسط خردشده
  • یک عدد لبوی متوسط خردشده
  • برگ یا پودر آویشن
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
  • یک قاشق غذاخوری جعفری تازه خردشده

خوشمزه‌هایی با لبو

طرز تهیه:

1. دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک قابلمه گرم کنید و پیاز‌ها را 10 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند. سیر و شکر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر سرخ کنید.

2. مواد سرخ شده را با کلم، لبو، آویشن، سرکه بالزامیک و 100 میلی لیتر آب را ترکیب کنید. در ظرف را بگذارید و به مدت 2 ساعت در فر بپزید تا نرم شوند، در این حین گاهی آن‌ها را هم بزنید.

3. با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان