خوشمزه روز: لقمه های پنیری مرغ سوخاری [تماشا کنید]

در این شماره از خوشمزه روز شما را با روش تهیه مرغ سوخاری با مغزی پنیر آشنا خواهیم کرد که بسیار خوش طعم و لذیذ است و بدون شک به یکی از غذاهای همیشگی شما تبدیل خواهد شد. برای یادگیری روش پخت این غذا در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

خوشمزه روز: لقمه های پنیری مرغ سوخاری [تماشا کنید]

در این شماره از خوشمزه روز شما را با روش تهیه مرغ سوخاری با مغزی پنیر آشنا خواهیم کرد که بسیار خوش طعم و لذیذ است و بدون شک به یکی از غذاهای همیشگی شما تبدیل خواهد شد. برای یادگیری روش پخت این غذا در ادامه با روزیاتو همراه باشید.

مواد لازم (2 – 3 نفر)

  • 450 گرم فیله مرغ
  • یک بسته پنیر موزارلا
  • 2 پیمانه پودر سوخاری ساده
  • 1 قاشق غذاخوری ریحان خشک
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری خشک
  • 1 قاشق غذاخوری نمک
  • نصف پیمانه آرد
  • پودر سیر
  • پنیر پارمسان
  • 2 عدد تخم مرغ
  • روغن سرخ کردنی
  • 1 پیمانه سس مارینارا

طرز تهیه

  1. فیله های مرغ را به تکه های 5 سانتی متری برش دهید.
  2. با استفاده از یک چاقوی تیز و با احتیاط کامل، داخل فیله ها را باز کنید. مراقب باشید که لبه های آن پاره نشود.
  3. پنیر موزارلا را به نوارهای باریک برش دهید و داخل هر کدام از حفره ها، یک تکه پنیر بگذارید.
  4. پودر سیر، ریحان خشک، جعفری خشک، نمک و پودر سوخاری را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
  5. مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاری بغلتانید.
  6. روغن را درون یک قابلمه متوسط ریخته و تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  7. پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
  8. این مرغ ها را با پنیر پارمسان تزئین و به همراه سس مارینارا سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان