ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه شاورما مرغ

شاورمای عربی با برش‌های ریز مرغ یا گوشت بره بریان شده و پیتا درست می‌شود. پیتا یک نان عربی نازک است که به راحتی می‌توان با آن ساندویچ درست کرد. این غذا در عربستان با سس تند و ارده خورده می‌شود. در ادامه با طرز تهیه شاورما مرغ آشنا می‌شوید.

طرز تهیه شاورما مرغ

شاورمای عربی با برش‌های ریز مرغ یا گوشت بره بریان شده و پیتا درست می‌شود. پیتا یک نان عربی نازک است که به راحتی می‌توان با آن ساندویچ درست کرد. این غذا در عربستان با سس تند و ارده خورده می‌شود. در ادامه با طرز تهیه شاورما مرغ آشنا می‌شوید.

مواد لازم برای تهیه شاورما مرغ

  • 2 عدد سینه مرغ
  • یک ‌دوم پیمانه روغن زیتون
  • یک ‌دوم پیمانه آب لیمو
  • 1 پیمانه ماست (خرید محصول از دیجیکالا)
  • 1 قاشق غذا خوری ادویه مخصوص
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه شاورما مرغ

داخل یک کاسه سینه مرغ را همراه روغن زیتون، آب لیمو، ماست، نمک و فلفل و ادویه مخصوص به خوبی مخلوط کنید تا مواد جذب مرغ شوند سپس ظرف را یک روز کامل داخل یخچال قرار دهید.

بعد از گذشت یک روز مرغ را از یخچال بیرون آورده و با 50 گرم کره داخل یک تابه نسوز تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

بعد از طلایی شدن سینه مرغ‌ها، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و به صورت خلالی خرد کنید و مجددا با مقدار کمی کره روی حرارت تفت دهید تا کمی سرخ شوند. مرغ‌ها آماده است، حالا نوبت به درست کردن سس شاورما می‌رسد.

طرز تهیه شاورما مرغ

مواد لازم برای تهیه سس شاورما مرغ

  • 1 پیمانه ماست غلیظ
  • 4 قاشق غذا خوری ارده
  • 2 قاشق غذا خوری پودر سیر
  • نمک و فلفل به میزان لازم

برای تهیه سس شاورما ماست غلیظ، پودر سیر و ارده را در ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس نمک و فلفل را اضافه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مواد لازم برای تهیه نان شاورما

  • 5 پیمانه آرد سفید
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 2 عدد متوسط تخم مرغ
  • یک و نیم پیمانه آب
  • یک و نیم قاشق غذاخوری خمیر مایه

طرز تهیه نان شاورما

برای تهیه نان شاورما آرد سفید، تخم مرغ، خمیر مایه و نمک را با آب مخلوط کرده و با کمک دست خوب ورز دهید تا خمیر، صاف و یکدست شود سپس روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر زیاد شود.

بعد از گذشت یک ساعت خمیر را به 15 تا 20 قطعه مساوی تقسیم کنید. خمیر‌ها را به کمک وردنه به صورت نازک باز کنید سپس داخل یک تابه نسوز با حرارت متوسط بپزید.

بعد از این که تمام مواد آماده شد، به کمک یک قاشق مقداری سینه مرغ خلالی شده را با سس، کاهو و گوجه روی سطح نان بریزید سپس نان را به صورت رولی بپیچید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان