درخواست واردات جگر

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا؛ غلامحسین شیرازی اظهار کرد: به دنبال نوسانات و افزایش چند ماه اخیر نرخ ارز، سود قاچاق دام زنده به کشورهای همسایه و حاشیه خلیج‌فارس بسیار جذاب شده است و به همین دلیل با وجود نیاز بازار داخلی به دام زنده و گوشت گرم، حجم قابل توجهی از دام زنده به صورت قاچاق از کشور خارج می‌شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه افزود: در راستای ثبات بازار گوشت، واردات گوشت یخ زده در دستور کار قرار گرفته که متاسفانه این گوشت همراه با جگر گوسفند یا گوساله نیست؛ از این رو برای ثبات و رفع نیاز بازار دل و جگر طی نامه‌ای از وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست شده تا اجازه واردات جگر گوسفندی و گوساله صادر شود.

وی با بیان این‌که تا به امروز جواب این درخواست وصول نشده و دیگر اتحادیه‌ها همچون اتحادیه طباخان نیز درخواست مشابهی داشته‌اند، خاطرنشان کرد: هر دست کامل جگر گوسفندی به قیمت 85 هزار تومان و هر دست جگر گوساله به قیمت 55 هزار تومان توسط واحدهای صنفی خریداری می‌شود.

شیرازی بیان کرد: با وجود آن‌که اعضای اتحادیه بارها درخواست افزایش نرخ مصوب محصولات را داشته‌اند اما از سال گذشته نرخ جدیدی به اعضا اعلام نشده و قیمت هر سیخ جگر، دل و قلوه در واحدهای صنفی مجاز به وزن 250 گرم از نوع گوسفندی 3000 تومان و از نوع گوساله 2500 تومان است؛ ضمن این‌که با افزایش 50 گرمی وزن هر سیخ 500 تومان به قیمت مصوب افزوده می‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان