ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کالباس خانگی با روشی ساده

اگر میخواهید یک کالباس سالم و خوشمزه را نوش جان کنید، این روش تهیه را امتحان کنید. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.

وب سایت سوران: اینم طرز تهیه یه کالباس سالم و خوشمزه. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.

مواد لازم :
  • مرغ یا گوشت (چرخ شده) 600 گرم
  • یخ (خرد شده) نصف لیوان
  • شیرخشک (قنادی) 1 ق غ
  • نشاسته ذرت 1 ق غ
  • سیر سه حبه
  • پودر سیر 1 ق چ
  • جوز رنده شده 1/2 ق چ
  • پودر زنجبیل 1 ق چ
  • پاپریکا 1 ق چ
  • آویشن 1 ق چ
  • تخم گشنیز 1 ق چ
  • فلفل سیاه و قرمز هرکدام 1/2 ق چ
  • نمک 1 ق غ
  • خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه
  • هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد
 طرز تهیه کالباس خونگی
 
طرز تهیه:
 
  1. ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.
  2. کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید.یخ باعث میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد شه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.(با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه).
  3. این مواد رو با سلفون کاملا رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.میتونین برای اطمینان بیشتر با یه کیسه تنورک هم کاملا رول کنید که هنگام پخت اصلا آب واردش نشه.(کیسه تنورک کیسه های مختص حرارت دیدن و توی فر رفتنه)
  4. بعد داخل آب جوش بندازید یا بخارپز کنید تا زمانی که کاملا بپزه.حدود یک ساعت و ربع کافیه.
  5. بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و سپس برش بزنید و نوش جان کنید
  6. به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خوش طعم دارید:)
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان