شناسه : ۱۲۸۹۴۴۸ - شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۲۴
طرز تهیه کالباس خانگی با روشی ساده
اگر میخواهید یک کالباس سالم و خوشمزه را نوش جان کنید، این روش تهیه را امتحان کنید. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.
وب سایت سوران: اینم طرز تهیه یه کالباس سالم و خوشمزه. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.
مواد لازم :
- مرغ یا گوشت (چرخ شده) 600 گرم
- یخ (خرد شده) نصف لیوان
- شیرخشک (قنادی) 1 ق غ
- نشاسته ذرت 1 ق غ
- سیر سه حبه
- پودر سیر 1 ق چ
- جوز رنده شده 1/2 ق چ
- پودر زنجبیل 1 ق چ
- پاپریکا 1 ق چ
- آویشن 1 ق چ
- تخم گشنیز 1 ق چ
- فلفل سیاه و قرمز هرکدام 1/2 ق چ
- نمک 1 ق غ
- خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه
- هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد
طرز تهیه:
- ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.
- کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید.یخ باعث میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد شه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.(با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه).
- این مواد رو با سلفون کاملا رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.میتونین برای اطمینان بیشتر با یه کیسه تنورک هم کاملا رول کنید که هنگام پخت اصلا آب واردش نشه.(کیسه تنورک کیسه های مختص حرارت دیدن و توی فر رفتنه)
- بعد داخل آب جوش بندازید یا بخارپز کنید تا زمانی که کاملا بپزه.حدود یک ساعت و ربع کافیه.
- بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و سپس برش بزنید و نوش جان کنید
- به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خوش طعم دارید:)