کوفته سوئدی قبل از هرچیز باید با عشق درست شوند. برای همین عبارت «کوفتههای مامان» یک مفهوم متدوال در سوئد است و طرز تهیه آن انواع مختلفی دارد. مثلا بعضیها پیاز را برای مخلوط کردن با گوشت ریز میکنند، در حالی که بعضیها دوست دارند پیاز را جداگانه خرد و سرخ کنند. در جنوب سوئد بسیاری از مردم ترجیح میدهند کوفته را با چربی بیشتری درست کنند، اما هرچه به شمال نزدیکتر شوید چربی کمتری در کوفته خواهید دید. کوفتههای سوئدی برعکس کوفته تبریزی دارای ابعاد کوچکی هستند و به همراه پوزه سیب زمینی سرو میشوند. در ادامه مطلب با طرز تهیه کوفته سوئدی که یک غذای بسیار خوشمزه و هیجان انگیز است آسنا خواهید شد. این غذا را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید و تجربه جدید خود را با ما در میان بگذارید.
مواد لازم کوفته سوئدی
- 500 گرم گوشت چرخ کرده
- یک فنجان شیر
- سه چهارم فنجان آرد سوخاری
- یک عدد تخم مرغ
- یک عدد پیاز
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- کره به مقدار لازم
طرز تهیه کوفته سوئدی
پیاز را ریز خرد کنید و آن را با کمی کره داخل ماهیتابه خوب تفت دهید تا کاملا قهوهای شود.
آرد سوخاری را با شیر درون یک کاسه هم بزنید.
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز، ترکیب شیر و آرد سوخاری و ادویهجات داخل دستگاه غذا ساز مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید تا بافتی نرم پیدا کند.
برای این که ببینید کوفته شما آماده سرخ کردن است یا نه یک توپ کوچک از آن را داخل روغن داغ بیاندازید.
یک تکه کره نسبتا بزرگ داخل ماهیتابه بیاندازید و بعد از آن که خوب ذوب شد، کوفتهها را داخل ماهیتابه قرار دهید و اجازه دهید دور تا دور آنها خوب قهوهای شوند.
کوفتههای لذیذ سوئدی را حتما با پوره سیب زمینی و گوجه فرنگی آب پز سرو کنید.