ماهان شبکه ایرانیان

یافته های پژوهشی نشان می دهد؛

ارتباط رژیم غذایی پرچرب دوره بارداری و افزایش ریسک سرطان پستان

به گفته محققان، رژیم غذایی پرچرب دوره بارداری ممکن است ریسک سرطان پستان را در چندین نسل افزایش دهد

ارتباط رژیم غذایی پرچرب دوره بارداری و افزایش ریسک سرطان پستان

به گفته محققان، رژیم غذایی پرچرب دوره بارداری ممکن است ریسک سرطان پستان را در چندین نسل افزایش دهد.

به گزارش به نقل ازمهر، محققان دانشگاه جرج تاون واشنگتن دی سی دریافتند تغذیه موش های باردار با رژیم غذایی پرچرب که چربی آن ناشی از روغن ذرت بود منجر به تغییرات ژنتیکی شد که در نهایت به شکل قابل توجهی موجب افزایش آسیب پذیری در مقابل سرطان پستان در سه نسل از موش ها شد.

«لنا هیلاکوی کلارک»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این باور وجود دارد که فاکتورهای محیطی و سبک زندگی نظیر رژیم غذایی، نقش مهمی در افزایش ریسک سرطان پستان در انسان دارند و ما از مدل های انسانی برای افشای مکانیسم های بیولوژیکی مسئول افزایش ریسک در زنان و نسل زنان بعد از آنها استفاده کردیم.»

مطالعه جدید نشان داد شماری از تغییرات ژنتیکی در اولین و سومین نسل موش های تغذیه شده با رژیم غذایی پرچرب در طول بارداری، از جمله چندین ژن مرتبط با افزایش ریسک سرطان پستان، افزایش مقاومت به درمان سرطان، تشخیص ضعیف سرطان و اختلال در ایمنی ضدسرطان در زنان اتفاق می افتد.

به گفته هیلاکوی کلارک، «مطالعات نشان داده اند که زنان باردار چربی بیشتری در مقایسه با زنان غیرباردار مصرف می کنند و این افزایش میزان چربی بین اولین و دومین سه ماهه بارداری اتفاق می افتد.»


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان