شناسه : ۱۳۰۰۴۹۵ - جمعه ۲ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۰۱
خاشقجی به خاطر انتقاد از ترامپ ممنوعالفعالیت بود
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از آناتولی، وزارت خارجه آمریکا در جدیدترین گزارش خود درباره سوابق حقوق بشری عربستان اعلام کرد که جمال خاشقجی، روزنامهنگار مخالف سعودی که ماه گذشته میلادی در کنسولگری این کشور در استانبول کشته شد، در سپتامبر 2017 در تبعیدی خودخواسته به آمریکا رفت و به خاطر نوشتههایش در صورت بازگشت به عربستان با دستگیری روبرو میشد.
در این گزارش همچنین آمده است، ستون نویسی خاشقجی در روزنامه الحیات چاپ عربستان به دلیل فشارهای سیاسی لغو شده بود.
براساس گزارشهای چندین منبع خبری، در سال 2016، مقامهای عربستان این روزنامهنگار را از نوشتن، حضور در تلویزیون و شرکت در نشستهای خبری به دلیل اظهاراتش علیه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا منع کردند.
این ممنوعیت پس از آن اعمال شد که خاشقجی در نشست سیاستگذاری در اندیشکده موسسه واشنگتن در تاریخ 10 نوامبر 2016 حضور یافت و به انتقاد از سیاستهای خاورمیانهای ترامپ پرداخت و موضع ترامپ در خاورمیانه را متناقض توصیف کرد.