ماهان شبکه ایرانیان

پیش‌بینی یک میلیون دلار ارزآوری از صادرات ماهی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محمد مقدم در جمع خبرنگاران با بیان اینکه فیتفاک، بیکت، آمور و کپور معمولی از جمله انواع  بچه ماهی های استخوانی پرورشی در این مرکز هستند، گفت: آذربایجان غربی به لحاظ دارا بودن منابع غنی آبی رتبه اول تکثیر و تولید آبزیان را دارا است.

وی تصریح کرد: مرکز تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی شهید کاظمی پلدشت بزرگترین مرکز تکثیر انواع ماهیان استخوانی در استان بوده که این بچه ماهی ها در منابع آبی استان و شمال غرب کشور رها سازی می شوند.

مقدم گفت: این بچه ماهی ها در 221 منبع آبی و استخرهای پرورشی رهاسازی می شود که حفظ و بازسازی ذخایر منابع آبی از اهداف رها سازی بچه ماهیان است.

مسئول مرکز بازسازی و ذخایر ژنتیکی شهید کاظمی پلدشت افزود: 6هزار و 200 تن از انواع ماهی از این مرکز صید و به بازار سراسر کشور عرضه می شود.

به گفته وی سالانه انواع آبزیان تولیدی در کنار تامین نیاز داخل کشور به کشورهای همسایه از جمله کشور ترکیه، عراق، جمهوری نخجوان و ارمنستان صادر می‌شود و پیش بینی می شود امسال صادرات ماهی یک میلیون دلار ارزآوری داشته باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان