برترین ها - ترجمه از الهام مظفری: هوموس یک غذای عربی، یونانی است که تقریباً هر روز در بیشتر خانههای لبنانی تهیه میشود. اما این هوموس از نخودفرنگی تهیه شده و یک پیش غذای خوشمزه است.
- آب به مقدار لازم
- 200 گرم نخود فرنگی تازه یا منجمد
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 2 قاشق غذاخوری ارده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 قاشق غذاخور پودر زیره
- نصف قاشق غذاخوری فلفل
- نمک به مقدار لازم
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
- نعناع تازه به مقدار لازم (اختیاری)
طرز تهیه:
آب، نخود فرنگی و شکر را در یک قابلمه بجوشانید تا زمانی که نرم شود، حدود 5 تا 7 دقیقه.
آب اضافی را با آبکش گرفته و اجازه دهید نخودها سرد شوند.
نخود فرنگی، ارده، یک قاشق روغن زیتون، پودر زیره، فلفل، نمک و آبلیمو را در یک مخلوط کن ریخته و خوب هم بزنید.
هوموس را در ظرف مورد نظرتان ریخته و روی آن یک قاشق روغن زیتون بریزید.
با نعناع تازه تزئین و میل کنید.