ماهان شبکه ایرانیان

هات‌داگ ذرت و پنیر، یک غذای کره ای خیابانی

همان‌طور که در نوشتار راهنمای سفر ارزان به کره جنوبی هم اشاره کردیم، اکثر کسانی‌ که در خانه‌های کوچک در کره زندگی می‌کنند فضایی برای آشپزی ندارند، درنتیجه به غذاهای خیابانی که در کره خیلی مرسوم است و هزینۀ پایینی دارد، رو می‌آورند

هات‌داگ ذرت و پنیر، یک غذای کره ای خیابانی

همان‌طور که در نوشتار راهنمای سفر ارزان به کره جنوبی هم اشاره کردیم، اکثر کسانی‌ که در خانه‌های کوچک در کره زندگی می‌کنند فضایی برای آشپزی ندارند، درنتیجه به غذاهای خیابانی که در کره خیلی مرسوم است و هزینۀ پایینی دارد، رو می‌آورند. در مجلۀ آنلاین روزچینِ امروز به‌سراغ یک غذای کره ای خیابانی رفته‌ایم که شبیه هات‌داگ است، ولی از ذرت و پنیر تهیه می‌شود.

هات‌داگ ذرت و پنیر

مواد لازم برای هشت عدد هات‌داگ

برای خمیر

آرد معمولی: یک فنجان (دو قاشق غذاخوری)
بیکینگ‌پودر: دو قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
شکر: دو قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: یک عدد
شیر سرد: سه‌چهارم فنجان

برای کاهش چربی خون چه بخوریم؟

آیا با 15 ماده غذایی قاتل چربی خون آشنا هستید؟ 
اگر به دنبال راهی بی‌دردسر برای کم کردن کلسترول خون هستید این کتاب الکترونیکی برای شماست
کافی است نشانی ایمیل خود را در فرم زیر وارد کنید تا یک نسخه از این کتاب ارزشمند را رایگان برای شما بفرستیم​

سایر مواد

پنیر لوله‌ای: هشت عدد
پودر سوخاری: یک فنجان
روغن سرخ‌کردنی
شکر: یک‌سوم فنجان
سس کچاپ و سس خردل

طرز تهیه هات‌داگ ذرت و پنیر

غذای کزه‌ ای
هات داگ ذرت و پنیر؛ یک غذای کزه‌ای خیابانی

در یک کاسۀ بزرگ آرد، بیکینگ‌پودر، شکر و نمک را ریخته و مخلوط کنید. وسط کاسه را خالی کنید و یک تخم‌مرغ و شیر را در آن بریزید. همۀ مواد را با هم ترکیب کنید تا جایی که کاملاً نرم شوند. خمیر آماده‌شده را به یک لیوان منتقل کرده و در یخچال بگذارید تا برای مرحلۀ نهایی آماده شود. پنیرها را به سیخ چوبی بکشید، سپس آن‌ها را در آرد بغلتانید و به‌مدت پنج تا ده دقیقه در فریزر بگذارید. توجه کنید که پنیرها حتماً باید سرد شوند، درغیراین‌صورت روغن آن‌ها بیرون می‌آید. روغن را در تابه بریزید و اجازه دهید دمای روغن سرخ‌کردنی 180 درجۀ سانتی‌گراد شود. لیوان خمیر را از یخچال خارج کرده و سیخ چوبی‌ها را در آن فرو کنید. بعد از آن سیخ‌ها را در پودر سوخاری بغلتانید و به‌مدت پنج دقیقه در روغن داغ سرخ کنید (تا زمانی‌که طلایی شود).

از دست ندهید:  طرز تهیه غذای کره ای خیابانی

هات‌داگ سرخ‌شده را با سس خردل و سس کچاپ تزئین کرده و این غذای کره ای خیابانی را نوش جان کنید.

منبع

اگر به سایر غذاهای کره‌ای علاقه‌مند هستید، مقالات زیرا را بخوانید و برای تهیۀ مواد اولیۀ غذاهای کره‌ای به بازارچه بهجت آباد بروید.

طرز تهیه نودل کره‌ ای با گوشت
غذای کره‌ای بی‌بیم‌باب (비빔밥)
غذای کره‌ای؛ کیم‌باب (김밥)
کیمچی خیار (오이 김치)
آموزش تصویری تهیۀ کیمچی (김치)
کیک برنجی کره‌ای یا توکپوکی (떡볶이)
طرز تهیه نودل فنجانی هیجان‌انگیز

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان