ژله هندوانه یکی از خوراکی های خوشمزه و مخصوص شب یلداست که به روش های مختلفی میشه درستش کرد. خیلی ها ژله هندوانه رو داخل پوست هندوانه درست میکنن اما ما می خوایم برای درست کردن ژله هندوانه از پوست لیمو استفاده کنیم.
مواد مورد نیاز:
- 10 عدد لیمو دو نیم شده
- 85 گرم ژله با طعم هندوانه
- 240 گرم (1 پیمانه) آب جوش
- 240 گرم آب سرد
ابتدا با استفاده از آبمیوه گیر دستی آب لیموها را بگیرید و هسته ها را جدا کنید.
سپس آب لیمو را داخل ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید.
بعد از این که آب لیمو را کامل گرفتید پوست لیمو را برگردانید.
سپس پرده های لیمو که به پوست چسبیده اند را از پوست جدا کنید و داخل لیمو را کاملا خالی کنید.
سپس پوست لیمو را به حالت اولیه اش برگردانید تا به شکل کاسه خالی در بیاید.
پوست لیموها را داخل قالب مافین قرار دهید تا هنگام ریختن ژله تکان نخورند.
1 پیمانه آب را داخل ظرف کوچکی بجوشانید.
ژله را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در آب حل شود.
سپس آب سرد را اضافه کنید و هم بزنید.
ژله آماده شده را با دقت داخل پوست لیموها بریزید.
به مدت 2 الی 4 ساعت ژله ها را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و سفت شود.
سپس با استفاده از یک چاقوی تیز پوست لیموها را به 4 قسمت مساوی برش بزنید.
ژله ها را داخل سینی قرار داده و سرو کنید.