ماهان شبکه ایرانیان

تخلیه چند ساختمان فیسبوک در کالیفرنیا در پی تهدید بمب‌گذاری

رسانه‌های آمریکا از تخلیه چند ساختمان متعلق به فیسبوک در کالیفرنیا و در پی تهدید بمب‌گذاری خبر دادند.

تخلیه چند ساختمان فیسبوک در کالیفرنیا در پی تهدید بمب‌گذاریبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، رسانه‌های آمریکا از تخلیه چند ساختمان متعلق به فیسبوک در کالیفرنیا و در پی تهدید بمب‌گذاری خبر دادند.

شبکه سی‌ان‌ان گزارش داد که در پی دریافت تهدید بمب‌گذاری در محوطه اصلی شرکت فیسبوک در کالیفرنیا، چندین ساختمان متعلق به این شرکت تخلیه شدند.

این تهدید سه‌شنبه شب به وقت محلی روی داده و واحد بمب «سان ماتئو» به محل شرکت فیسبوک در «منلو پارک» اعزام شده‌اند.

سخنگوی پلیس نیز ضمن تأیید این خبر افزود که چندین ساختمان متعلق به این شرکت تخلیه شده‌اند و تمامی افراد حاضر در این مجموعه در امنیت کامل قرار دارند.

پلیس تحقیقات خود را در این باره آغاز کرده، اما تاکنون جزئیات بیشتر منتشر نشده است.

 

 

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان