ماهنامه کیک و شیرینی: شیرینی کرهای شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است و دارای طعمی متفاوت و بی نظیر است، در این آموزش آشپزی قصد داریم تا شما را با دستور طرز تهیه شیرینی کرهای محبوب و دوست داشتنی در منزل آشنا سازیم.
شیرینی کرهای از انواع شیرینیهای خوشمزه و خوش طعم است که به عنوان میان وعده و نیز به مناسبت عید نوروز میتوانید این شیرینی را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه شیرینی کرهای در منزل به راحتی امکان پذیر است.
مواد لازم خمیر:
- کره (سرد): 200 گرم
شکر: 125 گرم
زرده تخم مرغ (درشت): 3 عدد
آرد: 280 گرم
نمک: به مقدار لازم
پودر کاکائو: 15 گرم
مواد لازم رویه:
- شکلات تلخ: 100 گرم
شکلات سفید: 100 گرم
چیپس شکلات: به مقدار لازم
مربای زردآلو: به مقدار لازم
نوتلا: به مقدار لازم
خشکبار: به مقدار لازم
پودر شکر: به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا برای تهیه خمیر، کره، شکر و نمک را به خوبی با هم مخلوط کنید.
- زرده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.
- در پایان آرد را اضافه کرده.
- مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
- خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یکی از قسمت های خمیر پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید.
- هر قسمت خمیر را در فویل بپیچید و حدود 2 ساعت در یخچال استراحت دهید.
- پس از استراحت دادن خمیر، دوباره آن را کمی ورز دهید.
- خمیر را روی سطح کار آرد پاشیده شده به ضخامت حدود 5 الی 6 میلی متر پهن کنید.
- با استفاده از قالب های دلخواه خمیر را به اشکال مختلف قالب بزنید.
- شیرینی ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
- حدود 10 الی 12 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
- شکلات ها را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید.
- روی شیرینی ها را به سلیقه خود با شکلات ذوب شده، چیپس شکلات، مربای زردآلود، نوتلا، خشکبار و پودر شکر تزئین کنید.
نکته:
1. این شیرینی های خوشمزه را تا 6 الی 7 روز در ظرف در دار می توانید نگهداری کنید.
2. در صورت تمایل می توانید پوست رنده شده لیموترش نیز به خمیر اضافه کنید.