وبسایت ستاره: با نزدیک شدن به فصل سرما، بازار پخت انواع آش و سوپ حسابی داغ میشود و این پیشغذاها یا غذاهای خوشمزه در منازل یا رستورانها با دستورهای متفاوت و مواد اولیه متنوع تهیه میشوند. یکی از سبزیجات ویژه این فصل چغندر یا لبو است که اکثر ما آن را به صورت آبپز و داغ در پاییز و زمستان میل کردهایم. اما با استفاده از این سبزی، انواع آش چغندر یا لبو و همچنین سوپ لبو خوشمزهای تهیه میشود که رنگ بسیار زیبا و چشمنوازی دارد.
در ادامه قصد داریم طرز تهیه سوپ لبو خوشمزه و خوش رنگی را آموزش دهیم که با کمترین مواداولیه و در کمترین زمان ممکن تهیه میشود و می توان از آن به عنوان یک پیش غذای سالم، خوشمزه و اشتها آور در مهمانیها نیز استفاده نمود.
مواد لازم برای تهیه سوپ لبو (سوپ چغندر)
- چغندر (لبو) 2-3 عدد
- سیب زمینی بزرگ 1 عدد
- ساقه کرفس 1 عدد
- هویج بزرگ 1 عدد
- برگ بو 1 عدد
- رزماری 1 شاخه کوچک
- فلفل چیلی و نمک به میزان لازم
- آب مرغ به میزان لازم
طرز تهیه سوپ لبو (سوپ چغندر)
1. برای تهیه سوپ لبو ابتدا باید لبوها را شسته و پوست بگیرید و داخل قابلمه قرار دهید.
2. سیب زمینی و هویج را نیز پوست بگیرید و به لبوی داخل قابلمه اضافه کنید.
3. حالا ساقه کرفس را خرد کرده و به مواد قبلی اضافه کنید.
4. برگ بو و شاخه کوچک رزماری را نیز به همراه نمک و مقداری پوردر چیلی نساییده به مواد قبلی اضافه کنید.
5. آب مرغ را روی مواد ریخته و شعله را روشن کنید.
6. صبر کنید تا سبزیجات پخته و نرم شوند.
7. حالا برگ بو را از داخل قابلمه درآورده و همه مواد را داخل مخلوط کنبریزید و خوب میکس کنید. البته از گوشتکوب برقی نیز می توانید استفاده کنید.
8. سوپ لبوی شما آماده است. میتوانید روی آن را با مقداری خامه غلیظ و ساقه پیازچه خرد شده یا شوید خرد شده تریین نمایید و با آبلیمو ترش میل نمایید.
نکته:
- در مواد اولیه سوپ لبو یا سوپ چغندر از پیاز و یا پیازچه نیز میتوانید استفاده کنید و این مورد به ذایقه شما بستگی دارد.
- سوپ لبو را میتوان به عنوان یک سوپ سرد نیز سرو نمود.
- اکثر سوپها مانند سالادها دستورالعمل خاصی ندارند و شما میتوانید با توجه به سلیقه و ذایقه خود، مواد اولیه آنها را تغییر دهید. امیدواریم این سوپ لبوی خوشمزه و آسان را تهیه کرده و از خودن آن لذت ببرید.