حتما با خواص بینظیر و فوقالعاده کینوا آشنا هستید. این ماده مغذی میتواند برای تهیه سالاد هم استفاده شود. با طرز تهیه سالاد کینوا و ذرت مکزیکی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد کینوا و ذرت مکزیکی
- 1 فنجان کینوای سفید
- 3 فنجان ذرت
- یکدوم فنجان فلفل هالوپینو
- 2 عدد پیازچه (خرد شده)
- 1 مشت جعفری (خرد شده)
- 1 عدد لیمو ترش
- 2 قاشق غذاخوری پنیر فتا (رنده شده)
- پودر فلفل قرمز
- یکدوم فنجان پنیر رومانو
- 1 عدد آووکادو
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد کینوا و ذرت مکزیکی
مطابق دستورالعمل روی بستهبندی کینوا را بپزید.
بعد از این که کینوا کاملا پخت، آن را آبکش کنید. داخل یک کاسه بزرگ، کینوا را با ذرت مخلوط کنید. فلفل هالوپینو و پیازچه را اضافه کنید. پودر فلفل، پنیر فتا و نصف مقدار آب لیمو ترش هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم هم بزنید.
پوست آووکادو را جدا کرده و با باقیمانده آب لیمو ترش داخل یک همزن برقی بریزید. مقدار کمی هم آب اضافه کنید. همزن را روشن کنید و آنقدر هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید. سس به دست آمده تقریبا باید مثل سس مایونز شود. آووکادو را از همزن خارج کنید.
پنیر رومانو، مقداری نمک و کمی جعفری را همراه سس آووکادو به مخلوط سالاد داخل کاسه اضافه کنید.
سالاد آماده است. داخل ظرف مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.
نکات طرز تهیه سالاد
- میتوانید در تهیه این سالاد از هر نوع سبزیجاتی که مایل هستید، استفاده کنید.
- معمولا این سالاد را به صورت تند میل میکنند. بنابراین اگر مایل بودید، میتوانید فلفل بیشتری استفاده کنید.
- هنگام پخت، دقت کنید که کاملا کینوا پخته شده باشد.
- پیشنهاد میدهیم از ذرت کمشیرین کنسرو شده استفاده کنید. اما اگر از ذرت خام استفاده میکنید، آن را به صورت جدا داخل قابلمه بپزید.