غذاهای هندی پر از ادویههای خاص و البته بسیار تند هستند. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه سوپ توردال یا لپه هندی را به شما آموزش دهیم. طرز تهیه این سوپ بسیار راحت است و فوت و فن پخت آن فقط چاشنیها و ادویههای به کاربرده شده است. با ما همراه باشید با طرز تهیه سوپ توردال
زمان آماده کردن: 10 دقیقه زمان پخت: حدود 1 ساعت مقدار: 4 نفر
مواد لازم برای تهیه سوپ توردال هندی
- دوسوم پیمانه لپه هندی
- 2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 6 پیمانه آب
- 2 عدد گوجه فرنگی رسیده (رنده شده)
- 1 قاشق غذاخوری گشنیز تازه (خرد شده)
- 1 قاشق غذاخوری پودر راسام
- 4 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 2 قاشق چایخوری مایه تمبر هندی
- 1 قاشق غذاخوری روغن
- 4 قاشق چایخوری تخم خردل
- 6 عدد برگ بو
- 4 قاشق چایخوری زیره سبز
- یکچهارم قاشق چایخوری آنغوزه
- 1 قاشق چایخوری زردچوبه
طرز تهیه سوپ توردال
یک قابلمه بردارید و داخل آن مقداری آب بریزید. توردال و فلفل را داخل آب بریزید و منتظر بمانید تا آب به جوش آید. کمی مواد را بجوشانید سپس حرارت را ملایم کنید تا توردال حدود 45 دقیقه بپزد.
گوجه فرنگی، گشنیز تازه (خرد شده) و پودر راسام را اضافه کنید و مواد را حدود 7 تا 8 دقیقه بپزید.
نمک، شکر و تمبر هندی را اضافه کنید و برای 7 تا 8 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید.
یک تابه بردارید و مقداری روغن داخل آن ریخته و روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، تخم خردل سیاه را تفت دهید تا ترکیدن صدای آن کم شود. برگ بو، زیره سبز، آنغوزه و زردچوبه را هم اضافه کنید و چند دقیقه مواد را با هم تفت دهید سپس به قابلمه اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه سوپ را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف مناسب سرو کنید.
این سوپ را در کنار پلوی ساده هم میتوانید سرو کنید.