ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ۳ غذای مقوی، ساده و خوشمزه با سیب‌زمینی

سیب‌زمینی یکی از خوشمزه‌ترین و مفیدترین مواد غذایی موجود در طبیعت است. علاوه بر خواص شگفت‌انگیز ضد سرطان و ضد ویروس این ماده غذایی شگفت‌انگیز، خاصیت سیرکنندگی فوق‌العاده و قیمت مناسب آن در همه جای دنیا سیب‌زمینی را به یک غذای محبوب جهانی تبدیل کرده است.

وب‌سایت مجله کوروش: سیب‌زمینی یکی از خوشمزه‌ترین و مفیدترین مواد غذایی موجود در طبیعت است. علاوه بر خواص شگفت‌انگیز ضد سرطان و ضد ویروس این ماده غذایی شگفت‌انگیز، خاصیت سیرکنندگی فوق‌العاده و قیمت مناسب آن در همه جای دنیا سیب‌زمینی را به یک غذای محبوب جهانی تبدیل کرده است.

طرز تهیه 3 غذای مقوی، ساده و خوشمزه با سیب‌زمینی

با سیب‌زمینی همه کار می‌توان کرد از ترکیب آن با سایر مواد غذایی و تهیه انواع خوراک گرفته تا خوردن سیب‌زمینی به شکل کبابی، سرخ کرده و تنوری آن را به یک ماده غذایی همه کاره تبدیل کرده است.

سالاد سیب‌زمینی با پنیر چدار و خامه

یک غذای خوشمزه با سیب‌زمینی که اتفاقا غذایی ساده و مقوی است و همین آن را به انتخابی مناسب و سیرکننده برای وعده صبحانه و ناهار و شام تبدیل کرده است. برای درست کردن این سالاد سیب زمینی لذیذ به سیب‌زمینی پخته، پنیر چدار رنده شده، خامه ترش، فلفل سیاه، کمی آویشن و البته کمی بیکن سرخ شده گوساله و هر ادویه‌ای که خودتان می‌پسندید نیاز دارید.

بعد از پختن سیب‌زمینی‌ها آن را به قطعات دلخواه برش بزنید و با تمام مواد فوق ترکیب کنید. سالاد سیب‌زمینی شما به همین سادگی آماده است. مقدار مواد به سلیقه شما بستگی دارد.

طرز تهیه 3 غذای مقوی، ساده و خوشمزه با سیب‌زمینی


توپک سیب‌زمینی با گوشت

تهیه دومین غذای خوشمزه با سیب‌زمینی فقط 45 دقیقه وقت شما را می‌گیرد.

طرز تهیه 3 غذای مقوی، ساده و خوشمزه با سیب‌زمینی

مواد لازم برای تهیه توپک 16 عدد سیب‌زمینی

  • سیب‌زمینی پخته و له شده: 1 کیلوگرم
  • تخم‌مرغ: 2 عدد
  • کره: 3 قاشق غذاخوری
  • آرد ذرت: 4 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخکره مخلوط: 450 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 4 قاشق غذاخوری
  • پونه کوهی خشک شده: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه 3 غذای مقوی، ساده و خوشمزه با سیب‌زمینی

طرز تهیه توپک سیب‌زمینی با گوشت

1. ابتدا سیب‌زمینی‌های رنده شده یا له شده داغ، کره و تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کنید و 2 قاشق چایخوری آرد ذرت هم به آن اضافه کنید و باز هم بزنید. مواد فوق را کنار بگذارید تا سرد شود.

2. در یک ماهیتابه 2 قاشق غذاخوری زیتون را گرم کنید و گوشت چرخکرده را در آن تفت دهید. گوشت چرخکرده را مرتب هم بزنید تا رنگ صورتی آن به قهوه‌ای برگردد.

3. پونه خشک کوهی و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط فوق را روی شعله ملایم گاز نگه دارید تا خوب سرخ شود و طعم خامی رب گرفته شود. بعد از آماده شدن مایه گوشت آن را کنار بگذارید تا سرد شود.

4. برای درست کردن توپک‌های سیب‌زمینی به اندازه یک توپ کوچک از مایه سیب‌زمینی بردارید، آن را گرد کنید و وسطش یک حفره ایجاد کنید. مقداری مایه گوشت داخل حفره بریزید، حفره را ببندید و توپک سیب‌زمینی را در 2 قاشق چایخوری باقی مانده آرد ذرت کمی بغلتانید. بعد از این‌که تمام توپک‌ها را به این ترتیب آماده کردید در یک ماهیتابه گود مقداری روغن مایع بریزید و آن را داغ کنید.

5. مقدار روغن باید به قدری باشد که توپک‌ها در آن غوطه‌ور شوند. دو دقیقه زمان برای سرخ شدن توپک‌ها تا زمانی که طلایی شوند کافی است.


سیب‌زمینی تنوری با پنیر خامه‌ای و پیازچه

یک غذای خوشمزه دیگر با سیب‌زمینی که برای درست کردن آن باید کمی زمان بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها حسابی تنوری شوند و یک غذای ساده و مقوی تحویل بگیرید.

طرز تهیه 3 غذای مقوی، ساده و خوشمزه با سیب‌زمینی

مواد لازم برای 4 نفر

  • سیب‌زمینی تنوری بزرگ: 4 عدد
  • پنیر خامه‌ای: 1 بسته
  • پیازچه: 1 قاشق چایخوری
  • کره: 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان رنده شده: ½ پیمانه
  • خامه ترش: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه تازه و خرد شده: به مقدار دلخواه
  • فلفل پاپریکا: به مقدار دلخواه
  • تخم‌مرغ: 1 عدد بزرگ
  • هر ماده دیگری از کلم بروکلی گرفته تا بیکن گوساله را می‌توانید به مخلفات این غذای خوشمزه اضافه کنید.

طرز تهیه 3 غذای مقوی، ساده و خوشمزه با سیب‌زمینی

طرز تهیه سیب‌زمینی تنوری با پنیر خامه‌ای و پیازچه

1. فر را روی درجه 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. سیب‌زمینی‌ها را بشورید و پوست‌شان را خوب تمیز کنید. برای درست کردن این غذای مقوی، ساده و خوشمزه با سیب‌زمینی باید سطح سیب‌زمینی‌ها را به روغن زیتون آغشته کنید. سپس سیب‌زمینی‌ها را به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا خوب پخته و تنوری شوند. بعد از یک ساعت سیب‌زمینی‌ها را از فر خارج کنید و دمای فر را تا 190 درجه سانتی‌گراد یا 375 درجه فارنهایت کم کنید. اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها سرد شوند و سپس آن‌ها را از وسط و به صورت طولی به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. داخل سیب‌زمینی را به آرامی خالی کنید.

2. پنیر خامه‌ای، پیازچه، کره، پنیر پارمزان رنده شده و خامه ترش را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا یک مایه یکدست به دست بیاورید. یک عدد تخم مرغ را هم بزنید و به این مایه اضافه کنید و دوباره هم بزنید. نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده را اضافه کنید.

3. مایه پنیری را داخل سیب‌زمینی بریزید و سپس روی آن را با مقداری دیگر پنیر پارمزان، پیازچه و فلفل پاپریکا بریزید. سیب‌زمینی‌های پر شده را در فر بگذارید و زمانی که روی آن‌ها طلایی شد از فر خارج کرده و گرم سرو کنید. این غذای خوشمزه با سیب‌زمینی را با نان یا بدون نان میل کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان