ته چین گوجه فرنگی؛ سفره‌ای متفاوت بچینید!

ته چین از غذا‌هایی هست که توی مهمونی‌ها طرفدار زیاد داره و تهیه اش هم کار خیلی سختی نیست. بله واقعیت اینه که ته چین از آسون‌ترین غذاهاییه که میشه برای مهمونی‌ها ترتیب داد. واقعا هم وقت گیر نیست.

وب‌سایت مجله کوروش: ته چین از غذاهایی هست که توی مهمونی ها طرفدار زیاد داره و تهیه اش هم کار خیلی سختی نیست. بله واقعیت اینه که ته چین از آسون ترین غذاهاییه که میشه برای مهمونی ها ترتیب داد. واقعا هم وقت گیر نیست و به سادگی میتونید به همه کارهاتون برسین. مهم اینه قلق های ته چین رو بدونید و اندازه ها رو بلد باشید تا یه ته چین عالی مجلسی درست کنید و همه کیف کنن.

مواد لازم:

  • برنج 750 گرم (5 پیمانه)
  • کره 60 گرم
  • سینه‌ مرغ خلالی خرد کرده 500 گرم
  • قرص عصاره‌ مرغ 1 عدد
  • ادویه‌ کاری 1 قاشق چایخوری
  • قارچ ورقه‌ای خرد کرده 400 گرم
  • ماست چکیده 200 گرم
  • زعفران حلکرده 4 قاشق سوپخوری
  • روغن مایع 150 میلی‌لیتر (حدود دوسوم پیمانه)
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • زرده‌ی تخم‌مرغ 4 عدد
  • فیله‌‌ گوجه‌فرنگی رنده کرده 7-8 عدد

ته چین گوجه فرنگی

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی :

1. برنج را در قابلمه‌ حاوی آب و نمک بپزید و آبکشی کنید. نیمی از کره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم‌ قرار دهید. آن‌گاه سینه‌ مرغ، قرص عصاره‌ مرغ و ادویه‌کاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی‌رنگ شود.

2. حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اکنون ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده‌ تخم‌‌مرغ‌ها را در کاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یکدستی حاصل شود.

3. آن‌گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینک کف ظرف نسوز را با کره چرب کنید و یک‌چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.

4. حالا قدری از مایه‌ مرغ و قارچ روی برنج بریزید و رویش را با اندکی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه‌فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه‌های برنج، مرغ و قارچ و گوجه‌فرنگی را تکرار کنید. به گونه‌ای که آخرین لایه‌ی ته‌چین، گوجه‌فرنگی باشد.

5. حالا باقیمانده‌ کره را خرد کنید و روی ته‌چین بچینید. اکنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ کنید تا بخار ته‌چین خارج شود. اینک ته‌چین را به مدت تقریبی یک‌ونیم ساعت در فر گرم کرده با دمای 180درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر