ماهان شبکه ایرانیان

مدیر کل زندان‌های استان تهران خبر داد

اعطای ۷۶ مورد وام خود اشتغالی به مددجویان پس از آزادی

محبی مدیر کل زندان‌های استان تهران از تامین ودیعه مسکن به ۱۲ خانواده و اعطاء ۷۶ مورد وام خود اشتغالی به مددجویان پس از آزادی با تلاش مسئولین و کارکنان مرکز امور خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج زندان‌های استان خبر داد.

اعطاء 76 مورد وام خود اشتغالی به مددجویان آزاده شدهبه گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان تهران؛ مصطفی محبی مدیر کل زندان‌های استان تهران از تامین ودیعه مسکن به 12 خانواده و اعطاء 76 مورد وام خود اشتغالی به مددجویان پس از آزادی با تلاش مسئولین و کارکنان مرکز امور خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج زندان‌های استان خبر داد.

محبی ضمن اعلام این خبر اقدامات و فعالیت‌های صورت گرفته از طریق مرکز امور خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج را بنا به مقتضیات خاص حرفه‌ای و شغلی دارای اهمیت ویژه‌ای در چرخه اصلاح و تربیت مددجویان دانست و گفت: هرچند خدمات ارائه شده از طریق این مرکز کمتر رسانه‌ای شده، ولی بر هر صاحب نظر در حوزه اصلاح و تربیت پوشیده نیست که فرد مددجو پس از آزادی با توجه به این موضوع که طی تحمل حبس ممکن است به لحاظ مالی و حمایت‌های معنوی اطرافیان فرصت‌های زیادی را از دست داده باشد بنابراین لازم است تا با فراهم نمودن در حد وسع و توان نهاد‌های دولتی و مردم نهاد از این گروه در جامعه حمایت‌های لازم را به عمل آورند.

وی همچنین به فعالیت‌های حمایتی از جمله باز اجتماعی نمودن مددجویان، پذیرش اجتماعی از سوی اجتماع، برگزاری کلاس‌های مهارت‌های زندگی برای مددجویان و خانواده آنان، ارائه خدمات مشاوره‌ای (فردی، گروهی، شغلی، خانوادگی) و…اشاره نمود و گفت: در صورتی که مددجویان در سطح زندان‌های استان تهران پس از آزادی شرایط لازم را داشته باشند این مرکز 20 میلیون تومان وام خود اشتغالی به آنان اعطاء می‌کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان