سالاد هندی یا چتنی ماست از جمله سالاد های هندی با طعمی متفاوت می باشد، که به دلیل استفاده از بادام در تهیه سالاد هندی، این پیش غذا در عین خوشمزگی ، مقوی نیز می باشد، به همین دلیل در ادامه می توانید، با روش درست کردن سالاد هندی و برخی خواص بادام آشنا شوید.
باید گفت که سالاد ها از جمله محبوب ترین دسر ها در خانواده های ایرانی محسوب می شوند، از جمله سالادهای محبوب و پر طرفدار در ایران می توان به سالاد فصل، سالاد ماکارونی، سالاد سزار و سالاد اندونزی اشاره کرد.
مواد لازم
مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد هندی عبارت است از:
- ماست/1 فنجان
- پیاز کوچک/ 1 عدد
- مغز بادام/ 1 فنجان
- نعناع/ 3 برگ
- گشنیز/ 3 الی 5 برگ
- فلفل سبز/ 3 عدد
طرز تهیه سالاد هندی:
در ابتدا فلفل سبز ها و چند برگ نعناع و گشنیز را بشویید. بعد آن ها را خوب ریز کنید.
سپس باید مغز بادام ها را کاملا بکوبید.
در ادامه طرز تهیه سالاد هندی باید پوست پیاز را بگیرید و آن را به صورت ریز خرد نمایید.
حال باید گشنیز، نعناع، فلفل و پیاز ریز شده را به همراه بادام نرم شده داخل یک کاسه مناسب بریزید.
در آخر، ماست را به مواد بیافزایید و مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید، تا عطر و طعم مواد کاملا به خورد هم بروند.
خواص مغز بادام:
مغز بادام به دلیل داشتن ویتامین E دارای خاصیت آنتی اکسیدانی می باشد، به همین جهت برای کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، سرطان، آلزایمر، آب مروارید و بسیاری از امراض دیگر مفید است.
همچنین مغز بادام دارای مقادیر زیادی منیزیم و پتاسیم می باشد(یک چهارم فنجان حاوی 257 میلی گرم پتاسیم و 99 میلی گرم منیزیم است)، که برای تنظیم فشار خون و تقویت عملکرد قلب موثر می باشد. مصرف مغز بادام به کاهش وزن بدن نیز کمک می کند.
علاوه بر این، مصرف یک چهارم فنجان مغز بادام در طول روز، 17.6 درصد نیاز بدن به ویتامین B2 را فراهم می نماید.
ضمن سپاس از همراهی تان با این مطلب، امیدواریم این پیش غذای مقوی را در منزل تهیه نمایید و از سرو آن لذت ببرید. همچنین پیشنهاد می کنیم برای مشاهده دستور تهیه انواع دسر و پیش غذا از مطالب قبلی آرگا دیدن نمایید.