ماهان شبکه ایرانیان

گواردیولا: تابستان فرصت برای استراحت زیاد است!

پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی منچسترسیتی، در کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار برابر ولورهمپتون حاضر شد.

به گزارش "ورزش سه"، با برتری در دیدار حساس خانگی برابر لیورپول، سیتی دوباره به کورس قهرمانی در لیگ برتر بازگشت و حالا گواردیولا ولورهمپتون را حریفی خطرناک و فیزیکی برای تیمش توصیف کرده است.

 

شرایط بازیکنان: "سرخیو آگوئرو درست پس از بازی با لیورپول بیمار شد اما حالا شرایط او کمی بهتر است و امروز اولین جلسه تمرینی او بعد از مدت ها انجام شد. کمپانی نیز بعد از بازی با لیورپول خوب ریکاوری کرده و حالا شرایط بهتری دارد و امیدوارم اوضاعش مناسب باشد. باقی بازیکنان نیز در سلامت هستند."

 

 

دیدار برابر ولورهمپتون: "ما در بازی فصل گذشته در جام اتحادیه دیدیم که ولورهمپتون چقدر حریف پیچیده ای است. حریف ما تیمی قدرتمند، فیزیکی، خوب و قوی در ضد حمله بوده و هنگامی که شما در آخرین دقیقه خسته هستید، آنها تازه بازیکنان جدید را به میدان می فرستند."

 

شرایط استراحت تیم: "اخیرا تقویم را مشاهده کرده ام و دیدم که فرصت استراحت نیست و ما هفته بعد نیز با اورتون بازی داریم. این یعنی ما در همه رقابت ها حاضر هستیم و تابستان فرصت برای استراحت زیاد است."

 

جذب بازیکن در زمستان: "معمولا زمانی که می خواهید یک بازیکن را جذب کنید، هدف شما معطوف به پنج یا شش سال آینده است و معمولا این اتفاق در پنجره زمستانی نمی افتد. باشگاه های بزرگ بازیکنان بزرگ را تنها برای شش ماه جذب نمی کنند و اگر شما در تیم خود مصدوم نداشته و از تیم راضی هستید، با آنها ادامه می دهید."

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان