ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی

یک بشقاب پاستا با کربوهیدرات فراوانی که دارد، می‌تواند بخشی از انرژی روزانه شما را تامین کند. اما انرژی گرفتن با غذاهای کربوهیدراتی و بدون مصرف پروتئین، باعث ضعف عضلات و در نهایت روز به روز کم‌توان‌تر شدن شما می‌شود

طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی

یک بشقاب پاستا با کربوهیدرات فراوانی که دارد، می‌تواند بخشی از انرژی روزانه شما را تامین کند. اما انرژی گرفتن با غذاهای کربوهیدراتی و بدون مصرف پروتئین، باعث ضعف عضلات و در نهایت روز به روز کم‌توان‌تر شدن شما می‌شود. پیشنهاد ما این است که در کنار بشقاب پاستا، مقداری چیکن پیکاتا که با سس لیمو طعم‌دار شده را هم میل کنید و کمی پروتئین و چربی به بدنتان برسانید.

مواد لازم :

  • سینه مرغ بی پوست و استخوان: 4 عدد
  • آرد: 75 گرم
  • پودر پارمسان: 60 گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • کره: 50 گرم
  • روغن زیتون: 1 قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو ترش تازه: 1 عدد
  • رنده پوست لیمو ترش: نصف قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه: 200 گرم
  • عصار مرغ: 250 میلی لیتر
  • جعفری خرد شده: 20 گرم
  • ترشی کاپاریس: 20 گرم
  • پاستا پخته و آب کشی شده: کمی برای سرو

(ویدئو طرز تهیه چیکن آلفردو با پنیر پارمسان را اینجا ببینید.)

چیکن پیکاتا

طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی 

سینه‌های مرغ را با چاقو از وسط دو نیم کنید تا قطر آن‌ها کم شود. سپس با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کنید.

آرد و 40 گرم از پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید و قطعات مرغ را در آن بغلتانید.

تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. کره و روغن زیتون را در تابه بریزید و قطعات مرغ را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. در این مدت در قابلمه کوچکی، عصاره مرغ را گرم کنید.

رنده پوست لیمو و آب لیمو را به عصاره مرغ اضافه کنید و صبر کنید تا به آرامی بجوشد. خامه صبحانه، 20 گرم پودر پارمسان و مقداری فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و وقتی سس یکدست شد از روی حرارت بردارید.

مرغ پارمسانی را درون ظرف سرو قرار دهید و همراه با سس لیمویی و پاستا آب کشی شده سرو کنید. بعد از سرو، مقداری جعفری و کاپاریس روی آن بپاشید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان