یک بشقاب پاستا با کربوهیدرات فراوانی که دارد، میتواند بخشی از انرژی روزانه شما را تامین کند. اما انرژی گرفتن با غذاهای کربوهیدراتی و بدون مصرف پروتئین، باعث ضعف عضلات و در نهایت روز به روز کمتوانتر شدن شما میشود. پیشنهاد ما این است که در کنار بشقاب پاستا، مقداری چیکن پیکاتا که با سس لیمو طعمدار شده را هم میل کنید و کمی پروتئین و چربی به بدنتان برسانید.
مواد لازم :
- سینه مرغ بی پوست و استخوان: 4 عدد
- آرد: 75 گرم
- پودر پارمسان: 60 گرم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- کره: 50 گرم
- روغن زیتون: 1 قاشق سوپ خوری
- آب لیمو ترش تازه: 1 عدد
- رنده پوست لیمو ترش: نصف قاشق چایخوری
- خامه صبحانه: 200 گرم
- عصار مرغ: 250 میلی لیتر
- جعفری خرد شده: 20 گرم
- ترشی کاپاریس: 20 گرم
- پاستا پخته و آب کشی شده: کمی برای سرو
(ویدئو طرز تهیه چیکن آلفردو با پنیر پارمسان را اینجا ببینید.)
![چیکن پیکاتا چیکن پیکاتا](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/23/1231510756r.jpeg)
طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی
سینههای مرغ را با چاقو از وسط دو نیم کنید تا قطر آنها کم شود. سپس با مقداری نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید.
آرد و 40 گرم از پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید و قطعات مرغ را در آن بغلتانید.
تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. کره و روغن زیتون را در تابه بریزید و قطعات مرغ را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. در این مدت در قابلمه کوچکی، عصاره مرغ را گرم کنید.
رنده پوست لیمو و آب لیمو را به عصاره مرغ اضافه کنید و صبر کنید تا به آرامی بجوشد. خامه صبحانه، 20 گرم پودر پارمسان و مقداری فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و وقتی سس یکدست شد از روی حرارت بردارید.
مرغ پارمسانی را درون ظرف سرو قرار دهید و همراه با سس لیمویی و پاستا آب کشی شده سرو کنید. بعد از سرو، مقداری جعفری و کاپاریس روی آن بپاشید.