گرچه سالادهای سرد، پرخاصیت و پرطرفدار هستند، اما اگر قصد دارید که سالاد را به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنید، میتوانید سراغ انواع گرم آن هم بروید. سالاد گرم هالومی ترکیبی از کربوهیدرات، پروتئین و چربیهای سالم است و میتواند شام کاملی برای ورزشکاران باشد.
مواد لازم
- پنیر کبابی یا هالومی: 300 گرم (خرید از دیجیکالا)
- نخود آبگوشتی کنسروی ( آبکش شده): 150 گرم
- گوجه فرنگی مینیاتوی: 200 گرم
- کدو سبزحلقهای خرد شده: 2 عدد
- جعفری خرد شده: 50 گرم
- پیاز قرمزخلالی خرد شده: 1 عدد
- آبلیمو تازه: به مقدار لازم
- روغن زیتون: به مقدار لازم
- نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
(درباره پنیر هالومی بیشتر بدانید)
طرز تهیه سالاد گرم هالومی
برای تهیه سالاد گرم هالومی ابتدا تابه گریل را روی حرارت گرم کنید و با مقدار کمی روغن زیتون مخصوص پخت و پز، کف تابه را چرب کنید. مراقب باشید روغن زیادی در تابه نریزید، چون چربی طبیعی موجود در پنیر کبابی، به خوب گریل شدن سبزیجات دیگر هم کمک میکند.
کدو و گوجه فرنگی را حلقه حلقه کنید یا اینکه از گوجه فرنگی گیلاسی برای تهیه این سالاد استفاده کنید. سپس آنها را با پنیر کبابی در تابه بیندازید و پس از سرخ شدن هر طرف، جهت دیگر را سرخ کنید.
پیاز قرمز را به شکل حلقههای باریک خرد کنید و در ظرف سالاد بریزید. سپس نخود آبکش شده ، جعفری و کدو سبز و گوجه فرنگی گریل شده را به آن اضافه کنید. همه مواد را با مقداری آب لیموترش، روغن زیتون و نمک و فلفل قرمز مزه دار و خوب زیر و رو کنید تا کاملا به طعمدهندهها آغشته شوند.
وقتی که همه مواد مزهدار شدند، قطعات پنیر کبابی را روی سالاد بچینید و سرو کنید. پروتئین و کلسیم فراوان موجود در پنیر کبابی، سالاد گرم هالومی را به یک غذای کامل تبدیل میکند و نیازی به اضافه کردن گوشت به این سالاد مغذی نخواهید داشت.