ماهان شبکه ایرانیان

بدون نمک پاستایی خوشمزه درست کنید!

حالا که کارشناسان تغذیه معتقدند که خوردن غذاهای رشته‌ای آن قدرها هم که برخی فکر می‌کنند زیان‌آور نیست، این حق شما است که وقتی قرار است پاستا بخورید غذایی که نوش جان می‌کنید خوشمزه و لذیذ باشد. در ادامه با بنیتا همراه باشید.

حالا که کارشناسان تغذیه معتقدند که خوردن غذاهای رشته‌ای آن قدرها هم که برخی فکر می‌کنند زیان‌آور نیست، این حق شما است که وقتی قرار است پاستا بخورید غذایی که نوش جان می‌کنید خوشمزه و لذیذ باشد. در ادامه با بنیتا همراه باشید.

پاستاCredit: cookingchanneltv

در این مطلب قصد داریم تا به شما آموزش بدهیم که چطور می‌شود ظرفی پر از اسپاگتی داشته باشید ولی طعم و مزه‌اش لذیذتر از دفعات قبل باشد منتها بدون این که ذره‌ای نمک به آن اضافه کنید.

چه چیزی نیاز دارید؟

پاستا

Credit: Shutterstock

پاستای باب دلتان، سس گوجه فرنگی و لیموی قاچ شده.

 

چه کار باید بکنید؟

پاستاCredit: Serious Eats

مثل همیشه رشته‌ها را آماده کنید و سس گوجه فرنگی را روی آن‌ها بریزید. بعد، هسته‌های لیمو را درآورید و آن را روی پاستا بفشارید تا آب برش لیمو خوب به خورد رشته‌ها برود. قرار است تا پاستایی متفاوت نوش جان کنید اما نه آن‌قدر که آب لیمو ته ظرف شما جمع شود. پس زیاد آب لیمو نریزید. پس از ریختن اندکی آب لیمو، رشته‌ها را خوب به هم بزنید تا به مزه‌ی ترش لیمو آغشته شود.

خوب، پاستای شما مزه‌ی مرکبات گرفته؟ نه! ولی به طور قطع ته مزه‌ای از مرکبات دارد. خوب است بدانید که لیموها درست مثل انواع نمک طعم دهنده‌ای قوی هستند منتها بدون ماده‌ی شیمیایی سدیم. وقتی برش لیمو رو فشار می‌دهید اسید آن خارج شده و در ترکیب با گوجه فرنگی طعمی عالی به رشته‌ها می‌دهد و همه محتویات بشقاب شما را خواستنی و خوردنی می‌کند!

پاستاCredit: Taste

از این به بعد هر وقت لیمویی به دست شما دادند یا لیمو خریدید آن را برای چلاندن روی پاستا و اسپاکتی نگه دارید!

در همین خصوص می‌توانید مجموعه مطالب «داستان‌های خوشمزه/ این قسمت: پاستا» را نیز بخوانید.

منبع: MSN 


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان