حالا که کارشناسان تغذیه معتقدند که خوردن غذاهای رشتهای آن قدرها هم که برخی فکر میکنند زیانآور نیست، این حق شما است که وقتی قرار است پاستا بخورید غذایی که نوش جان میکنید خوشمزه و لذیذ باشد. در ادامه با بنیتا همراه باشید.
Credit: cookingchanneltv
در این مطلب قصد داریم تا به شما آموزش بدهیم که چطور میشود ظرفی پر از اسپاگتی داشته باشید ولی طعم و مزهاش لذیذتر از دفعات قبل باشد منتها بدون این که ذرهای نمک به آن اضافه کنید.
چه چیزی نیاز دارید؟
Credit: Shutterstock
پاستای باب دلتان، سس گوجه فرنگی و لیموی قاچ شده.
چه کار باید بکنید؟
Credit: Serious Eats
مثل همیشه رشتهها را آماده کنید و سس گوجه فرنگی را روی آنها بریزید. بعد، هستههای لیمو را درآورید و آن را روی پاستا بفشارید تا آب برش لیمو خوب به خورد رشتهها برود. قرار است تا پاستایی متفاوت نوش جان کنید اما نه آنقدر که آب لیمو ته ظرف شما جمع شود. پس زیاد آب لیمو نریزید. پس از ریختن اندکی آب لیمو، رشتهها را خوب به هم بزنید تا به مزهی ترش لیمو آغشته شود.
خوب، پاستای شما مزهی مرکبات گرفته؟ نه! ولی به طور قطع ته مزهای از مرکبات دارد. خوب است بدانید که لیموها درست مثل انواع نمک طعم دهندهای قوی هستند منتها بدون مادهی شیمیایی سدیم. وقتی برش لیمو رو فشار میدهید اسید آن خارج شده و در ترکیب با گوجه فرنگی طعمی عالی به رشتهها میدهد و همه محتویات بشقاب شما را خواستنی و خوردنی میکند!
Credit: Taste
از این به بعد هر وقت لیمویی به دست شما دادند یا لیمو خریدید آن را برای چلاندن روی پاستا و اسپاکتی نگه دارید!
در همین خصوص میتوانید مجموعه مطالب «داستانهای خوشمزه/ این قسمت: پاستا» را نیز بخوانید.
منبع: MSN