وبسایت سرآشپز پاپیون: کدو بره یک غذای مازندرانی و همهپسند است که سریع هم آماده میشود اگر پیرو رژیم گیاهخواری باشید گزینه خوبی برای شماست.
مواد اصلی
- سیب زمینی: 2 عدد
- کدو سبز: 5 عدد
- گوجه فرنگی: 5 عدد
- پیاز (بزرگ): 1 عدد
- تخم مرغ: 3 عدد
- روغن: به مقدار لازم
- نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه
1. در ظرفی مناسب ابتدا پیاز را نگینی خرد میکنیم و به مدت دو دقیقه با حرارت زیاد و کمی روغن در تابه تفت میدهیم نمک و زردچوبه را اضافه نموده و سیبزمینی را که نگینی خرد کرده و داخل آن میریزیم و مواد را کمی تفت میدهیم.
2. شعله را که تا این لحظه نسبتا زیاد بود کم کرده و در تابه را بسته و میگذاریم مواد به مدت پنج تا هفت دقیقه روی حرارت پخته شود.
3. کدوی حلقه شده را در ظرفی جدا کمی سرخ میکنیم و به مواد اضافه نموده و آن را نیز چند دقیقه تفت میدهیم و بعد گوجهفرنگیهای خرد شده و تخممرغها را روی آن ریخته و باز هم شعله را کمتر میکنیم تا مواد با در بسته 10 دقیقه بپزد در مرحله آخر فلفل سیاه را روی غذا پاشیده و سرو میکنیم.
نکات کدو بره
بهتر است روی غذا مقداری گرد غوره ،گرد لیمو یا آبغوره بریزیم یا با کمی رب انار ترش آن را مزه دار کنیم.