چیکن مزهدار شده با پودر پارمسان و یک چاشنی ترش و خوشمزه پیشنهاد این دفعه ما به شما است. با طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی
- 4 عدد سینه مرغ بی پوست و استخوان
- 75 گرم آرد
- 60 گرم پودر پنیر پارمسان (خرید از دیجی کالا)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- 50 گرم کره
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 1 عدد آبلیمو ترش تازه
- یکدوم قاشق چایخوری پوست لیمو ترش (رنده شده)
- 200 گرم خامه صبحانه
- 250 میلیلیتر عصار مرغ
- 20 گرم جعفری خرد شده
- 20 گرم ترشی کاپریس
- پاستا پخته و آبکشی شده کمی برای سرو
طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی
![چیکن پیکاتا با سس لیمویی طرز تهیه چیکن پیکاتا با سس لیمویی](/Upload/Public/Content/Images/1397/10/25/1117250198c.jpeg)
ابتدا سینههای مرغ را با چاقو از وسط به دو نیم برش بزنید تا قطر آنها کم شود. سپس با مقداری نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید.
آرد و 40 گرم از پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید و قطعات مرغ را در آن بغلتانید.
تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. کره و روغن زیتون را اضافه کنید. صبر کنید تا روغن درون تابه داغ داغ شود. سپس قطعات مرغ را داخل تابه بچینید و هر طرف آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه سرخ کنید تا طلاییرنگ شود.
در این مدت در قابلمه کوچکی، عصاره مرغ را گرم کنید. پوست لیموی رنده شده و آبلیمو را به آن اضافه کنید. صبر کنید تا به آرامی بجوشد. سپس خامه صبحانه، 20 گرم پودر پارمسان و مقداری فلفل سیاه اضافه کنید. شروع به هم زدن کنید تا سس بافتی یکدست و نرم پیدا کند. (اگر طرفدار غذاهای تند و تیز هستید، میتوانید از فلفل قرمز و پاپریکا هم استفاده کنید. طعم تند این غذا فوقالعاده خواهد شد.)
مرغ پارمسانی را درون ظرف سرو قرار دهید و به همراه سس لیمویی و پاستا آب کشی شده سرو کنید و به هنگام سرو مقداری جعفری و کاپریس روی آن بپاشید.