معمولا دلمه بادمجان، با استفاده ازگوشت فراوان و سبزیجات معطر و تهیه میشود و داخل آن با برنج و لپه پر میشود. اما برای تهیه یک دلمه بادمجان خوشعطر و سرشار از پروتئین، همیشه با سبزیهای معطر نیاز ندارید. شما میتوانید با عطر پنیر، دلمه بادمجان را طعمدار کنید و بدون اضافه کردن کربوهیدراتهایی مثل برنج و لپه، دلمه بادمجان با گودا را تهیه کنید.
مواد لازم
- بادمجان قلمی کوچک: 4 عدد
- پنیر گودا: 150 گرم (خرید از دیجیکالا)
- وجه فرنگی فیله شده: 4 عدد
- پیاز نگینی خرد شده: 1 عدد
- مغز دانه کدو و آفتابگردان: 2 قاشق سوپ خوری
- گشنیز خرد شده: 20 گرم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه بادمجان
طرز تهیه دلمه بادمجان با گودا
بادمجانها را با چاقو به صورت طولی به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید.
داخل بادمجانها را خالی کنید تا فرم قایقی به خود بگیرند و در ظرفی حاوی آب و نمک 15 دقیقه بخیسانید تا تلخی آنها گرفته شود.سپس با دستمال حولهای آب اضافی آنها را بگیرید و خشک کنید. مراقب باشید که قبل از پر کردن بادمجانها و سرخ کردنشان، آنها بهطور کامل خشک شده باشند.
در تابهای روغن بریزید و بادمجانها را سرخ کنید تا کمی نرم شوند و برای پر شدن آماده شوند. در این مدت در تابه دیگری، پیازها را سرخ کنید تا طلایی شوند.
گوجهفرنگی فیله و نگینی خرد شده و قارچ ها را به پیاز سرخ شده اضافه کرده و همه آنها را تفت دهید تا مخلوط داخل تابه، مثل یک سس غلیظ شود. حالا گشنیز و مغزها را به سس گوجهفرنگی اضافه کنید و مواد را با کمی نمک و فلفل مزهدار کنید. مایع داخل دلمه بادمجان با گودا حالا آماده است.
داخل بادمجانها را با این مخلوط پر کنید و روی آن را با پنیر گودا بپوشانید و داخل سینی فر بچینید. دلمه بادمجان شما باید به مدت 20 دقیقه روی حرارت 200 درجه سانتیگراد بپزد.