غذاهای گوشتی، جایگاه ویژهای در فرهنگ غذایی ایرانیها دارند و در میان آنها، انواع کباب، از محبوبترینها هستند. اگر گیاهخوار نیستید، در ادامه این مطلب میتوانید طرز تهیه یک کباب پنیری را مشاهده کنید. تهیه کباب رولی که در خانه طعمدار و آماده طبخ میشود، وقت زیادی را از شما نخواهد گرفت.
مواد لازم
- گوشت راسته: 400 گرم
- پنیر کبابی: 250 گرم (خرید از دیجیکالا)
- پیاز: 3 عدد
- سرکه: 2 قاشق سوپ خوری
- روغن: 2 قاشق سوپ خوری
- جعفری: خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
- نمک و فلفل: سیاه به مقدار لازم
در مورد خواص پنیر کبابی بیشتر بخوانید
طرز تهیه کباب رولی
گوشت راسته را به صورت ورقهای نازک برش دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا تکههای گوشت به صورت یکنواخت نازک شوند. مراقب باشید که با کوبیدن بیش از اندازه گوشت، باعث پاره شدن و له شدن آن نشوید.
پیازها را ریز رنده کنید و داخل پارچه تنظیف بریزید و کاملاً فشار دهید تا آب آنها به طور کامل گرفته شود.
آب پیاز، سرکه، روغن زیتون و مقداری فلفل و جعفری را با هم مخلوط کنید و ورقههای گوشت را به مدت 2 ساعت در این ترکیب بخوابانید تا مزه دار شوند. یادتان نرود که قبل از خواباندن گوشتها در مواد، حتما آب پیاز را بگیرید.
ورقههای گوشت را از مواد طعمدهندهای که ترکیب کردهاید خارج کنید و رویشان برشهای پنیر کبابی بچینید و گوشت را رول کنید. این نوع پنیر که قابلیت کبابی شدن دارد، گزینه خوبی برای اضافه شدن به گوشت کبابی است.
رول کردن گوشت، از آخرین مراحل تهیه کباب رولی است. حالا وقت آن است که رول گوشت را به صورت یک اندازه برش بزنید و روی آتش منقل یا داخل تابه داغ گریل، کباب کنید.
این کباب را میتوانید همراه با سبزیجات کباب شده سرو کنید و در صورت تمایل آن را با سس باربکیو یا تریاکی طعمدار کنید.