فلن کیک نوعی کیک خوشمزه سوئدی است. ویژگی که فلن کیک را نسبت به کیکهای دیگر متمایز میکند، بافت پودینگ مانندی است که در کنار کیک قرار میگیرد و طعم آن را فوقالعادهتر میکند. با طرز تهیه فلن کیک شکلاتی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه فلن کیک شکلاتی
- 1 بسته پودر کیک شکلاتی آماده
- یکدوم پیمانه کارامل آماده
- 1 قوطی شیرغلیظ شده شیرین
- 300 گرم پنیر لبنه شکلاتی
- 7 عدد تخم مرغ
- یکچهارم قاشق چایخوری وانیل شکری
- 1 پیمانه شکر
- یکسوم پیمانه روغن مایع
- یکدوم پیمانه خامه ترش
- خامه قنادی فرم گرفته مقداری برای تزیین
طرز تهیه فلن کیک شکلاتی
ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کارامل را کف قالب میان تهی بریزید.
شیرغلیظ شده شیرین، پنیر لبنه شکلاتی، وانیل، شکر و 4 عدد از تخم مرغها را درون مخلوط کن با هم ترکیب کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند.
پودر کیک را با 3 عدد تخم مرغ باقیمانده، روغن و خامه ترش مخلوط کنید و کف قالب روی کارامل بریزید و پخش کنید.
مایه پنیر لبنه شکلاتی را به آرامی روی مایه کیک بریزید و قالب را داخل سینی فلزی لبه بلندی قرار دهید و سینی را تا نیم ارتفاع قالب با آب جوش پر کنید. سپس قالب را به مدت حدود یک ساعت در فر بپزید. (این کار به خاطر پخته شدن لایه پودینگ مانند فلن کیک است.)
بعد از این مدت قالب را بیرون آورده و اجازه دهید تا در دمای محیط خنک شود. سپس به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود. قالب را در ظرف سرو برگردانید.
پس از این مدت قالب را خارج کرده و اجازه دهید در دمای محیط خنک شود. سپس به مدت حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود و در ظرف سرو برگردانده و تزیین و سرو کنید. نوش جان!