طرز تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی

خیلی خوب است که بتوانیم با انواع و اقسام سبزیجات سوپ درست کنیم. سوپ عدس و گوجه فرنگی یک سوپ خوشمزه و مقوی است که هم در وعده صبحانه و هم در وعده ناهار یا شام می‌توانید میل کنید. برای تهیه این سوپ از ادویه‌ای به اسم آنغوزه استفاده کردیم که از خواص آن می‌توان به ضدنفخ و درمان سرفه و سرماخوردگی اشاره کرد.

طرز تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی

خیلی خوب است که بتوانیم با انواع و اقسام سبزیجات سوپ درست کنیم. سوپ عدس و گوجه فرنگی یک سوپ خوشمزه و مقوی است که هم در وعده صبحانه و هم در وعده ناهار یا شام می‌توانید میل کنید. برای تهیه این سوپ از ادویه‌ای به اسم آنغوزه استفاده کردیم که از خواص آن می‌توان به ضدنفخ و درمان سرفه و سرماخوردگی اشاره کرد.

مواد لازم برای تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی

  • 1 پیمانه عدس
  • 7 پیمانه آب
  • 8 قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری آنغوزه
  • 1 قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه
  • 4 قاشق چای‌خوری نمک
  • 4 قاشق چای‌خوری شکر قهوه‌ای
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
  • 2 پیمانه گوجه فرنگی (پوست گرفته و خرد شده)
  • 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق غذاخوری جعفری تازه (خرد شده)

زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه     زمان پختن: 60 دقیقه    برای 4 نفر

طرز تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی

طرز تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی

ابتدا عدس را پاک کنید و خوب با آب بشویید. سپس آب آن را بگیرید.

عدس، آب و پودر تخم گشنیز را در قابلمه مناسبی با حرارت زیاد به جوش آورید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا عدس به آرامی حدود 45 دقیقه بپزد. 

روغن زیتون را داخل یک تابه داغ کنید و آنغوزه و فلفل سیاه را چند لحظه داخل تابه تفت دهید. ادویه‌های تفت داده شده را به سوپ اضافه کنید. نمک، شکر قهوه‌ای، آب لیمو ترش و گوجه فرنگی خرد شده را هم به سوپ اضافه کنید و با حرارت زیاد آن را به جوش آورید. حرارت را دوباره

کم کنید و 5 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید. رب گوجه فرنگی و جعفری تازه را هم اضافه کرده و گرم سرو کنید.

نکات طرز تهیه سوپ عدس و گوجه فرنگی

  • می‌توانید از مقداری سیب زمینی هم داخل سوپ عدس و گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • آنغوزه را می‌توانید از عطاری‌ها تهیه کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان