ترکیب سینه مرغ، پنیر گودا و سیر، ترکیبی محبوب است. طرفداران فستفود یا کسانی که میانه چندانی با غذاهای سنتی ایرانی ندارند، بارها این مواد را با هم مخلوط و غذاهای متفاوتی را با کمکشان طبخ کردهاند. اگر شما هم یکی از طرفداران پنیر گودا هستید، با کمک دستور پختی که در ادامه آوردهایم، استراتای مرغ و پنیر را آماده کنید.
این غذا که میزان قابل توجهی پروتئین و کمی چربی دارد، گزینهای مناسب برای ورزشکارانی است که قرار است چند ساعت بعد از خوردنش به باشگاه بروند.
مواد لازم
- نان باگت مکعبی خرد شده: 2 عدد
- سینه مرغ مکعبی خرد شده: 300 گرم
- پنیر گودا رنده شده: 200 گرم
- سس خردل: 2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- پیاز نگینی ریز خرد شده: 1 عدد
- تخم مرغ: 6 عدد
- شیر: 500 میلی لیتر
- خامه: 50 گرم
- پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر سیر: یک چهارم قاشق چایخوری
(درباره پنیر گودا کاله بیشتر بخوانید)
طرز تهیه استراتای مرغ و پنیر
نانهای باگت را بعد از خرد کردن بدون پوشش در معرض هوا قرار دهید تا کمی از رطوبت خود را از دست بدهند و خشکتر شوند.
سینه های مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه و سس خردل مزه دار کنید و آماده کنار بگذارید.
داخل تابه مقداری روغن بریزید و پیازها را تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. سپس قطعات مرغ را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا طلایی شوند و از روی حرارت بردارید.
داخل ظرفی نسوز، قطعات نان باگت، مرغ و پیاز را بریزید. در ظرفی تخم مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه، جوز هندی، پودر سیر و خامه خوب مخلوط کنید و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید.
ترکیب آماده شده را در ظرف روی مواد بریزید و روی آن را با پنیر گودا رنده شده بپوشانید و داخل فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد 30 دقیقه بپزید تا طلایی شود. استراتای مرغ و پنیر شما بعد از نیم ساعت در فر ماندن آماده خواهد شد و میتوانید آن سرو کنید.