خبرگزاری ایسنا: نتایج بررسیهای جدید حاکی از آن است: چای اولونگ سلولهای سرطان پستان را از بین برده و افرادی که میزان زیادی از این چای را مصرف میکنند کمتر در معرض ابتلا به این نوع سرطان هستند.
اولونگ یا چای اولونگ (OOLONG TEA) به نوعی از چای گفته میشود که در اثر اکسیداسیون ناقص برگههای چای تولید میشود.
به گفته محققان، به رغم پیشرفتهای خوبی که در تشخیص و درمان سرطان پستان بدست آمده، این سرطان از شایعترین نوع سرطانها و دومین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در میان زنان است. با توجه به این شرایط، محققان همچنان به دنبال روشهای موثر در پیشگیری و درمان این بیماری هستند.
محققان پیش از این، فوائد چای سبز را در پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان مورد بررسی قرار داده و به ترکیبهای ضد سرطان موجود در آن پی بردند. هرچند، تحقیقات کافی در مورد تاثیر دیگر انواع چای و نقش آنها در پیشگیری از این نوع سرطان انجام نگرفته است.
به گزارش مدیکال نیوز تودی، اکنون گروهی از محققان آمریکایی به بررسی تاثیر چای اولونگ، سبز و سیاه در پیشگیری و درمان سرطان پستان پرداختند. محققان مشاهده کردند که چای اولونگ و سبز رشد تمامی انواع سلولهای سرطان پستان را متوقف میکند. عصاره چای سیاه این تاثیر را روی سلولها ندارد.