بروسکتا (Bruschetta) نام یکی از محبوبترین پیشغذاهای ایتالیایی است. در قسمتهای مرکزی ایتالیا، آن را به عنوان «اسنک اشتهاآور» سرو میکنند و برخی معتقدند که سابقه تهیه آن به قرن پانزدهم برمیگردد. اگر شما هم طرفدار غذاهای ایتالیایی هستید، طرز تهیه بروسکتای قارچ و موزارلا را در ادامه این مطلب بخوانید.
شما میتوانید به این پیشغذا، سبزیجات محبوبتان را هم اضافه کنید و با ریحان تازه، آن را طعمدار کنید.
مواد لازم
- قارچ: 3 عدد
- بیکن: 3 قطعا
- پنیر موزارلا: 6 برش (خرید پنیر موزارلا کاله از دیجیکالا)
- نان باگت اریب برش داده شده از عرض: 3 قطعه
- سس پستو: 1.5 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: نصف قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه بروسکتای قارچ و موزارلا
برای آماده کردن بروسکتای قارچ و موزارلا، ابتدا قارچها را ریز و نگینی خرد کنید و در نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون کمی تفت دهید. قارچها را با شعله نسبتا زیاد تفت دهید و مراقب باشید که آب نیندازند.
بیکن را گریل کنید و کنار بگذارید تا در مراحل بعدی از آن استفاده کنید.
2 برش از پنیر موزارلا را روی هر قطعه نان باگت قرار دهید و گریل کنید تا پنیر ذوب و کمی طلایی شود. حالا 1 برش بیکن را روی پنیر قرار دهید. سپس کمی از قارچ را روی آن پخش کنید.
نصف قاشق غذاخوری سس پستو را روی آن بریزید و کمی فلفل سیاه رویش بپاشید. بروسکتا قارچ و موزارلا برای سرو کردن آماده است.
موادی که در ترکیب بروسکتا مورد استفاده قرار میگیرند، بسته به رژیم غذایی و ذائقه شما قابل تغییر هستند. اگر اهل مصرف گوشتهای فراوری شده نیستید، میتوانید بروسکتا را با حلقههای گوجه فرنگی و لوبیای پخته شده تهیه کنید.
اما یادتان نرود که نان، ریحان(یا سس پستو)، سیر و موزارلا، اجزای اصلی این پیشغذا هستند و نباید برای تغییر دادن نوع بروسکتا، این مواد ضروری را از پیشغذایتان حذف کنید.