کیک یا به زبان فرانسوی گتو، یکی از خوراکیهای همیشگی ما ایرانیها چه به عنوان دسر بعد از غذا و چه در کنار چای و قهوه است. در این مقاله میخواهیم طرز تهیه کیک یا گتوی پسته را به شما آموزش دهیم که علاوه بر خوشمزگی، بسیار مقوی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه گتوی پسته
- کرم ماسکارپونه کرهای طبق دستور داده شده
- 3 عدد تخم مرغ
- یکچهارم قاشق چایخوری وانیل شکری
- نصف پیمانه شکر
- 100 گرم پنیر ماسکارپونه کاله (خرید از دیجی کالا)
- 5 قاشق سوپخوری کره ذوب شده
- نصف پیمانه پودر پسته
- دوسوم پیمانه آرد
- یکدوم قاشق چایخوری بیکینگپودر
طرز تهیه گتوی پسته
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را با دور زیاد همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
زرده را به همراه وانیل و شکر خوب بزنید تا کاملا کرم رنگ شود. سپس کره ذوب شده و پنیر ماسکارپونه را به تدریج به آن اضافه و مخلوط کنید سفیده فرم گرفته را طی دو مرحله به زرده اضافه و به آرامی با لیسک هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
سپس پودر پسته را به آن اضافه کنید.
آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط و به تدریج به مایه اضافه و به کمک لیسک مخلوط کنید.
کف قالب 23 سانتیمتری را چرب و با کاغذ مومی بپوشانید. مایه کیک را داخل قالب ریخته و درون فر گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بپزید. پس از پخت کامل از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود سپس از قالب خارج و به صورت لایهای برش بزنید.
یک لایه گتوی پسته را در ظرف سرو قرار دهید و با کرم روی آن را بپوشانید و لایه دیگری از گتوی پسته را روی آن قرار دهید. تمام لایهها را به همین ترتیب با کرم پسته بپوشانید و در نهایت با خلال پسته تزئین و سرو کنید.