ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه چیکن رولاد

اگر برای یک مناسبت خاص، می‌خواهید غذایی خوش‌طعم را تهیه کنید و زمان کافی برای ماندن در آشپزخانه را هم ندارید، به شما تهیه چیکن رولاد را پیشنهاد می‌کنیم. غذایی با ظاهر دلپذیر که از ترکیب سینه مرغ و طعم‌دهنده‌هایی مثل سس گودا و سیر تهیه می‌شود و از لحظه شروع به کار تا زمان سرو شدن، تنها ۴۵ دقیقه از شما وقت می‌گیرد.

طرز تهیه چیکن رولاد

اگر برای یک مناسبت خاص، می‌خواهید غذایی خوش‌طعم را تهیه کنید و زمان کافی برای ماندن در آشپزخانه را هم ندارید، به شما تهیه چیکن رولاد را پیشنهاد می‌کنیم. غذایی با ظاهر دلپذیر که از ترکیب سینه مرغ و طعم‌دهنده‌هایی مثل سس گودا و سیر تهیه می‌شود و از لحظه شروع به کار تا زمان سرو شدن، تنها 45 دقیقه از شما وقت می‌گیرد.

مواد لازم

  • سینه مرغ بدون استخوان: 2 عدد
  • ژامبون گوشت: 3 تا 4 ورق
  • مارچوبه پخته شده: 8 عدد
  • دیپ چدار: 4 قاشق سوپخوری
  • نمک وفلفل: به مقدار لازم
  • سیر له شده: 2 حبه
  • کره ذوب شده: 2 قاشق سوپخوری
  • آب‌لیموترش تازه: 1 قاشق سوپخوری
  • سس گودا: طبق دستور داده شده

چیکن رولاد

طرز تهیه چیکن رولاد

یک پیمانه دیپ چدار را گرم کنید، سپس یک چهارم پیمانه دلستر ساده (ماءالشعیر مالت)، یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر سیر و 4 قاشق سوپخوری جعفری را به آن اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

مواد مخلوط شده را با مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کنید و از روی حرارت بردارید.

سینه مرغ را روی تخته گوشت قرار دهید و با چاقو از قطر برش بزنید تا به دو لایه مساوی تقسیم و گوشت سینه نازک شود. قسمتهای ضخیم‌تر را با بیفتک کوب به آرامی بکوبی تا قطر آن در تمام قسمتها یکسان شود.

سیر، کره ذوب شده، آب لیموترش و جعفری را باهم مخلوط کنید و قطعات مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزه دار و سپس از مخلوطی که تهیه کرده بودید را روی آنها بمالید.

روی هر یک از قطعات مرغ یک ورق ژامبون گوشت قرار دهید و یک تا 2 قاشق چایخوری دیپ چدار و دو عدد مارچوبه وسط آن قرار دهید.

گوشت را رول کرده و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید.

تابه گریل را روی حرارت ملایم گرم کنید و رولها را روی آن بچینید از هر طرف خوب زیر و رو کنید تا طلایی شوند. برای مغز پخت شدن غذایتان، پخت را ده دقیقه دیگر در فر داغ شده با حرارت 200 درجه ادامه دهید و سپس به همراه مخلفات دلخواه و دیپ چدار سرو کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان