سینیهای متنوع فینگرفود، پیشغذاهای فوری و سادهای هستند که میتوانند میز غذایتان را رنگینتر جلوه دهند. در این مطلب، طرز تهیه توپک ژامبون با چدار را به شما آموزش میدهیم. فینگرفود سادهای که آماده کردنش کمتر از نیم ساعت وقتتان را میگیرد.
ما در تهیه این توپک، از ژامبون استفاده کردهایم، اما شما میتوانید با مرغ رنده شده و ریز هم آن را آماده کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم
- ژامبون: 3 ورق
- سیب زمینی: 2 عدد متوسط
- پیازچه: 4 عدد
- نمک، فلفل، آویشن: مقداری
- پنیر چدار و پیتزا: برای پر کردن داخل توپک
- پودر سوخاری پانکو: 200 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چند نوع سس تند
طرز تهیه توپک ژامبون با چدار
سیب زمینی را آبپز یا تنوری کنید و بعد از پخت با رنده درشت رنده کنید.
ژامبون را خرد کنید و همراه با مقداری پیازچه خرد شده، ادویهجات و کمی پنیر چدار به سیب زمینی اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
ترکیب تهیه شده را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند و آماده فرم گرفتن شود.
مواد را پس از نیم ساعت از یخچال بیرون بیاورید و به اندازه یک گردو گرد کنید. با انگشت سوراخی در گلوله مواد ایجاد کنید و مقداری پنیر چدار رنده شده و پنیر پیتزا در آن قرار دهید و دوباره گلوله سیبزمینی را گرد کنید.
توپکهای آماده شده را ابتدا در تخممرغ بزنید و سپس در پودر سوخاری بغلطانید.
زمانی که همه توپکها آماده شدند، آنها را در روغن شناور با شعله متوسط برای 3 تا 5 دقیقه سرخ کنید و پس از طلایی شدن پودر سوخاری رویشان، از روغن خارج کنید.
میتوانید توپک ژامبون با چدار را در یک شات کوچک سرو کنید. در یک جام کوچک مقداری سس ریخته و توپک را با کمک یک خلال و یک گوجه گیلاسی تزیین کنید و روی جام قرار دهید.
این غذا را به صورت گرم سرو و آن را با سس دلخواهتان میل کنید.