خبرگزاری تسنیم: حجتالاسلام مجتبی ذوالنور شامگاه سهشنبه در مراسم تجلیل از کارگران، کارفرمایان و تعاونگران استان قم که در سالن همایشهای شهرداری قم برگزار شد، ضمن خیر مقدم از کارگران، کارفرمایان و تعاونگران استان قم و تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت دهه فجر اظهار داشت: اوایل انقلاب کشور ما در مسائلی همچون فرش، پسته، زعفران و زرشک در انقلاب در مقال نخست در سطح جهان بود، اما متأسفانه با بیمسئولیتی برخی از مسولان کشورهایی همچون چین و روسیه گوی رقابت را از ما گرفتند و ما در این شاخههای اقتصادی حرفی برای گفتن نداریم.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید بی عرضگی خود را پشت دیوار تحریم مخفی کنیم، افزود: عمده مسائل کشور تحت تأثیر تحریمها بوده و دشمنان به آنها توجه داشته و ما نیز مشکلات بسیاری را تحمل کرده تا جایی که برخی از این تحریمها را دور زدیم و در برخی نیز به خودکفایی رسیدیم.
وی با بیان اینکه ما قبل از پیروزی انقلاب 49 هزار جاده و 2 قطعه اتوبان داشتیم، اضافه کرد: امروزه 2000 کیلومتر اتوبان داریم و دوبرابر این نیز در حال ساخت داریم.
وی با اشاره به این که غیر از مسجد سلیمان در هیچ روستایی گاز نداشتیم، ابراز کرد: امروزه در حال صادرات انرژی تولیدی هستیم و میتوان گفت: همین الان تمام روستاها گاز دارند.
ذوالنور با بیان اینکه قبل از انقلاب بیشتر پزشکان عمومی هندی و پاکستانی بودند، ادامه داد: الان سیر اعزام بیماران پیوند اعضا، پیوند شبکیه و عنبیه، قلب، زیبایی و ارتوپدی معکوس شده و از بسیاری بیماران برای درمان وارد ایران میشوند.
وی افزود: امروز 95 درصد دارو در داخل تولید میشود ودر این چهل سال در تمام عرصهها پیشرفت داشتیم و با توانایی گذر از این مشکلات را صد در صد با اتکا بر توان داخلی خواهیم داشت.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دشمن تمام توان خود را بر تحریم و ایجاد مشکل در برخی حوزهها صرف کرد، اظهار داشت: در حوزه هستهای و نانو، نظامی، موشکی، ژنتیک پیشرفتهای اعجاب انگیزی داشتیم، ما با تحریم اعجاز کردیم و در نانو رتبه 4 دنیا داریم.
وی ادامه داد: حالا چه شده که در حوزههایی که دشمن به ما کاری نداشته درجا زدهایم، ولی در حوزههایی که بیشترین تحریمها و اذیتهای دشمن در آنها بوده پیشرفتهای بسیار کردیم؟ باید در پاسخ بگویم در عرصههایی که پیشرفتی نداشتیم روحیه اشرافیت و نبود روحیه جهادی است.
ذوالنور جامعه کارگری را قشر شریف جامعه نام برد و گفت: وقتی معشیت کارگر پر خطر باشد باید خدمات جبرانی برای کارگران قرار دهیم، بخش خصوصی مگر چه قدر توان دارد که سرمایهاش به یک چهارم برسد.