اسپرینگ رول از انواع غذاهای فرنگی خوشمزه و لذیذ است که در طرز تهیه اسپرینگ رول از گوشت و سبزیجات و قارچ و … استفاده می شود و شما می توانید این غذای خوش طعم را با توجه به ذائقه خود و اعضای خانواده تان در منزل بپزید.
اسپرینگ رول و رولت گوشت و رولت مرغ و رولت کالباس از انواع غذاهای مناسب برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی هستند و اگر شما تمایل دارید غذاهایی با طعمی متفاوت را بپزید بهتر است از تهیه این غذاها غافل نشوید.
طرز تهیه اسپرینگ رول در منزل با دو روش متفاوت
اسپرینگ رول گوشت و اسپرینگ رول سبزیجات از انواع روش های پرطرفدار برای پخت اسپرینگ رول محسوب می شوند که در ادامه این مطلب با دستور پخت اسپرینگ رول آشنا خواهید شد که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای خوش طعم نهایت لذت را ببرید.
روش اول : مواد لازم
- کره : 100 گرم
- گوشت چرخ کرده : 400 گرم
- پیاز : 1 عدد
- فلفل دلمه ای : 1 عدد
- قارچ : 15 عدد
- خمیر یوفکا : یک بسته
- پنیر پیتزا : 2 پیمانه
دستور تهیه اسپرینگ رول گوشت
برای تهیه اسپرینگ رول گوشت ابتدا پیاز را ریز کنید و آن را درون مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده بیفزایید تا گوشت به خوبی تفت بخورد.
در مرحله بعدی طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت، قارچ را خرد نمایید و درون ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید و قارچ های خرد شده را درون کره تفت دهید سپس قارچ تفت خورده را به مخلوط گوشتی اضافه کنید.
فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد نمایید و به مواد بیفزایید سپس مقداری آب درون مخلوط مواد بریزید و درب تابه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید تا مواد گوشتی به مدت 30 دقیقه پخته شوند و بعد از مدت زمان ذکر شده پنیر پیتزا را به مخلوط مواد اضافه کنید.
در این مرحله از طرز پخت اسپرینگ رول گوشت خمیر یوفکا را آماده نمایید و مخلوط گوشتی را در وسط خمیر یوفکا بریزید سپس یک لایه پنیر پیتزا روی مخلوط گوشتی بریزید و خمیر یوفکا را بپیچید.
بعد از آماده کردن خمیر های یوفکا آن ها را درون روغن داغ سرخ نمایید همچنین می توانید اسپرینگ رول ها را درون سینی فر بچینید و سپس سینی را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
روش دوم : مواد لازم
- قارچ : 80 گرم
- کلم سبز : 200 گرم
- روغن گیاهی : یک لیتر
- هویج : یک عدد
- پیازچه : سه عدد
- زنجبیل : یک تکه
- فلفل چیلی قرمز : یک عدد
- ریحان : یک دسته
- گشنیز : یک دسته
- رشته ورمیشل : 50 گرم
- جوانه گندم : 75 گرم
- روغن کنجد : 20 میلی لیتر
- بادام زمینی : سه قاشق غذاخوری
- نشاسته ذرت : یک قاشق غذاخوری
- سس سویا : 4 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین : 1.5 قاشق غذاخوری
- میخک : 1.5 قاشق غذاخوری
- پودر زیره : 1.5 قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز : 1.5 قاشق غذاخوری
- خمیر سمبوسه : 16 ورق
- سس چیلی شیرین : به مقدار لازم
دستور تهیه اسپرینگ رول سبزیجات
برای تهیه اسپرینگ رول سبزیجات ابتدا قارچ را در اندازه دلخواه خود برش بزنید سپس کلم سبز را نیز خرد نمایید. پوست هویج را بگیرید و آن را به شکل نوارهایی باریک خرد نمایید سپس قسمت سبز رنگ پیازچه را به صورت مورب برش دهید و قسمت سفید رنگ آن را هم مانند نوارهایی باریک برش دهید. زنجبیل تازه 5 سانتی را پوست بگیرید و آن را رنده کنید سپس فلفل چیلی را هم به صورت ریز خرد کنید و گشنیز و ریحان را نیز به صورت درشت خرد نمایید.
در مرحله بعدی طرز تهیه اسپرینگ رول سبزیجات، رشته ورمیشل را درون ظرفی از آب جوش بریزید و روی ظرف را بپوشانید و بعد گذشت 10 دقیقه رشته را با آب سرد بشویید و در مکانی مناسب قرار دهید سپس بادام زمینی را خرد و برشته کنید.
در این مرحله از دستور تهیه اسپرینگ رول درون تابه ای مناسب مقداری کمی روغن بریزید و قارچ های خرد شده را تفت دهید سپس آن ها را از درون تابه خارج کنید.
کلم سبز و قسمت سفید پیازچه و زنجبیل رنده شده و فلفل چیلی و گشنیز و ریحان و رشته ورمیشل را درون ظرفی بزرگ بریزید و روغن کنجد را به همراه جوانه گندم و بادام زمینی و سس سویا به مخلوط مواد بیفزایید و به خوبی هم بزنید سپس قارچ ها را به مواد اضافه کنید.
درون کاسه ای کوچک نشاسته ذرت و دو قاشق غذاخوری آب سرد بریزید سپس نشاسته را درون آب حل کنید. درون ظرفی دیگر پودر میخک و پودر دارچین و پودر زیره و فلفل قرمز را با یکدیگر ترکیب نمایید.
در این مرحله از طرز تهیه اسپرینگ رول ورق های خمیر سمبوسه را به صورت یکی یکی روی سطح کار قرار دهید و مقداری از مخلوط ادویه ها را خمیرها بپاشید سپس یک قاشق غذاخوری از ترکیب سبزیجات را در قسمت وسط خمیر قرار دهید.
با کمک قلمو نشاسته حل شده را به لبه های خمیر بمالید و مقداری از گوشه خمیر را روی آن برگردانید سپس خمیر را رول نمایید و رول های آماده شده را درون ظرفی مناسب بچینید و روی آن ها را به کمک پارچه ای نمدار بپوشانید.
روغن را درون تابه ای مناسب بریزید و حرارت دهید تا گرم شود سپس چند عدد از رول ها را درون روغن بیاندازید و به مدت دو تا سه دقیقه رول ها را سرخ کنید تا طلایی شوند سپس آن ها را به کمک کفگیر از تابه خارج کنید و روی حوله ای تمیز قرار دهید تا روغن اضافی رول ها خارج شود و این غذای فرنگی خوشمزه را با سس چیلی شیرین و برش های پیازچه میل نمایید.
در این آموزش درست کردن اسپرینگ رول را پیش رو داشتید که امیدواریم با توجه به مراحل ذکر شده بتوانید این غذای بی فرنگی بی نظیر را به راحتی در منزل بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.