به گزارش "ورزش سه"، منچسترسیتی با ارائه نمایشی فوق العاده در همان 25 دقیقه ابتدایی موفق شد 4 بار دروازه چلسی نگون بخت را باز کرده و خود را در آستانه کسب یک پیروزی مهم و پرگل در این هفته لیگ برتر قرار دهد.
اما پپ گواردیولا در جریان نیمه نخست واکنش های مختلف و بعضا عجیبی را از خود نشان داد. بعد از موقعیت فوق العاده ای که در دقیقه 8 سرخیو آگوئرو در مقابل دروازه خالی از دست داد، سرمربی اسپانیایی سیتی از شدت عصبانیت روی زمین زانو زده و با خشم فراوان از این فرصت سوزی عجیب ابراز ناراحتی کرد.
اما مهاجم آرژانتینی سیتی طی کمتر از 10 دقیقه موفق شد 2 بار دروازه کپا را باز کرده و موقعیت عجیبی که از دست داد را خیلی سریع جبران کند. البته این پایان کار نبود و در دقیقه 24 این بار ایلکای گوندوغان با یک ضربه تماشایی دروازه چلسی را باز کرد و برتری سیتی باز هم بیشتر شد تا ژست عجیب اوایل بازی پپ گواردیولا، جای خود را به لبخند رضایت و شادمانی بدهد.



