ماهان شبکه ایرانیان

شرقی ها در سوپ هم میگو میریزند!

کمتر سوپ یا آش ایرانی‌ای پیدا می‌شود که در آن به جای مرغ و گوشت، از ماهی و میگو استفاده شده باشد ولی اهالی ساکن کشورهای شرق دور آن‌قدر به غذاهای دریایی علاقه‌مندند که حتی توی سوپشان هم ماهی و میگو می‌ریزند.

مجله سیب سبز:  کمتر سوپ یا آش ایرانی‌ای  پیدا می‌شود که در آن به جای مرغ و گوشت، از ماهی و میگو استفاده شده باشد ولی اهالی ساکن کشورهای شرق دور آن‌قدر به غذاهای دریایی علاقه‌مندند که حتی توی سوپشان هم ماهی و میگو می‌ریزند. سوپ میگو هم یکی از همین سوپ‌هاست. این سوپ سریع هم آماده می‌شود.

سوپ میگو

مواد لازم برای 2 نفر

  • 4 عدد میگو متوسط
  • 5 عدد برگ اسفناج
  • 1 ق چ نمک دریایی (یا نمک چینی)
  • 2 عدد قارچ
  • نوک ق چ زنجبیل تازه رنده‌شده
  • 1 ق س سویا سس
  • 1 ق س روغن کنجد
  • 2 پیمانه آب مرغ
  • 1 پیمانه آب سرد
  • 1 ق چ نشاسته ذرت

طرز تهیه:

1.  میگو را پاک کرده و بشویید و ریز کنید. برگ‌های اسفناج را هم خوب و تمیز بشویید و خرد کنید.قارچ‌ها را هم خوب بشویید و به شکل و اندازه دلخواه خرد کنید.

2.  در تابه‌ای گود روغن کنجد ریخته و تابه را روی حرارت بگذارید تا کمی داغ شود. میگو و اسفناج را در آن ریخته و تفت دهید تا میگو نیم‌پز شود. حالا زنجبیل رنده شده تازه و قارچ‌های خرد شده را هم به تابه اضافه کرده و تفت دهید.

3.  آب مرغ و سویا سس را هم به تابه اضافه کنید و مقداری نمک چینی یا نمک دریایی هم افزوده و بگذارید مواد با هم حدود 10 دقیقه بجوشند. بعد از این مدت نشاسته ذرت را در آب سرد حل کرده به سوپ اضافه کنید. حالا حدود 2 دقیقه دیگر سوپ را حرارت دهید تا مواد کاملا پخته و سوپ‌تان غلیظ شود.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان