اگر علاقه زیادی به غذاهای دریایی ندارید، پیشنهاد میدهیم با مزهدار کردن آنها با چاشنیهای بکر و خوشمزه از خواص بینظیر غذاهای دریایی بهره ببرید. با طرز تهیه سالاد میگو با پنیر بلوچیز با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد میگو با پنیر بلوچیز
- 4 عدد ساقهی پیازچه
- یک حبه سیر کوبیده شده
- روغن زیتون به مقدار لازم
- 1 عدد رنده پوست لیمو ترش
- 300 گرم میگوی کوچک پاک شده
- 1 عدد آووکادو مکعبی خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
- 150 گرم پنیر بلوچیز، مکعبی خرد شده (خرید از دیجی کالا)
- یک قاشق غذاخوری گشنیز ریز خرد شده
- 2 عدد فلفل قرمز تند کوچک ریز خرد شده
طرز تهیه سالاد میگو با پنیر بلوچیز
ابتدا میگوها را پاک کنید. بهتر است برای آسانی کار میگوهای پاک شده بخرید.
یک تابه بردارید. داخل آن مقداری روغن زیتون بریزید. پیازچهها را خرد کنید. سیر را هم بکوبید و همراه مقداری فلفل قرمز خرد شده داخل روغن بریزید و تفت دهید. میگو را به چاشنیها اضافه کنید و شروع به تفت دادن مواد کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید و آرام آرام مواد باهم تفت بخورند.
خواص میگو چیست و درباره آن چه میدانیم؟
در ادامه نصف پنیرهای بلوچیز را همراه آب و رنده پوست لیموترش به مواد اضافه کرده و تفت دهید. مواد را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظرتان بریزید.
یک عدد آووکادو را پوست بکنید و به صورت مکعبی خرد کنید. آووکادو را به میگو اضافه کرده و پنیرهای باقیمانده را هم اضافه کنید. گشنیز را هم روی سالاد بریزید.
نکتهای برای تهیه تین سالاد باید رعایت کنید این است که آبلیمو را همان اول اضافه نکنید؛ بنابراین اول میگو را کمی با چاشنیهای دیگر تفت دهید و بعدا آبلیمو را اضافه کنید. چون آبلیمو باعث سفت شدن میگو میشود.
سالاد آماده است. نوش جان!