ماهان شبکه ایرانیان

قند خون بالا، عامل بروز دردهای کمری

یک متخصص داخلی گفت: بالا بودن قند خون از عوامل مهم اما کمتر شناخته شده در بروز بیماری ها است؛ این عارضه می تواند در بروز دردهای کمری، انواع زخم ها، کاهش قدرت بینایی و حمله قلبی موثر باشد

قند خون بالا، عامل بروز دردهای کمری

یک متخصص داخلی گفت: بالا بودن قند خون از عوامل مهم اما کمتر شناخته شده در بروز بیماری ها است؛ این عارضه می تواند در بروز دردهای کمری، انواع زخم ها، کاهش قدرت بینایی و حمله قلبی موثر باشد.



به گزارش به نقل از ایرنا،محمد کاظمی روز دوشنبه افزود: اگرچه این روزها اطلاع رسانی زیادی در خصوص قند خون بالا و بروز بیماری دیابت می شود، اما آگاهی بخشی درباره دیگر عوارض بالا بودن قند خون بسیار کم صورت می گیرد در حالی این موضوع از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی اظهار داشت: قندخون بالا مساله بی اهمیتی نیست و نباید از آن غفلت شود؛ اگر افراد علایم قند خون بالا داشته یا نسبت به آن شک دارند، باید با یک آزمایش ساده، از این مساله مطلع شوند.


این پزشک ادامه داد: زمانی که میزان قند خون از 1.10 گرم در هر لیتر خون بالاتر برود، نگران کننده است و در افرادی که سابقه خانوادگی دیابت و چاقی مفرط در ناحیه شکم دارند، اگر میزان قند خون به 1.15 گرم یا 1.20 گرم در لیتر برسد، باید جدی گرفته و بررسی های پزشکی انجام شود، زیرا بالارفتن قند خون می تواند نشان دهنده مرحله پیش دیابت باشد.


کاظمی تصریح کرد: احساس گرسنگی زیاد نیز مانند تشنگی شدید جزو علایم قند خون بالا است، اما این احساس گرسنگی شدید بر اثر کاهش غیرعادی قند خون در ناحیه سلولی و مغزی به وجود می آید، اگر افراد بدون افزایش فعالیت بدنی متوجه احساس گرسنگی شدید خود شدند، باید وضعیت را جدی تر بگیرند.
این متخصص داخلی به عفونت های ادراری اشاره کرد و گفت: عفونت های پوستی یا ادراری، قارچ های واژینال یا عفونت مثانه می تواند از جمله علایم قند خون بالا باشد.
کاظمی درباره نقش تغذیه در کنترل قندخون بالا، اظهار داشت: برای کاهش قند خون باید مواد غذایی مفید در رژیم غذایی گنجانده شود، مواد غذایی حاوی سبزی ها و پروتئین ها به پایدار کردن سطح گلوکز خون کمک می‌کند.
به گفته وی، رژیم غذایی حاوی کربوهیدرات کم، در کنترل میزان انسولین خون موثر است و با محدود کردن دریافت کالری، می‌توان به کاهش وزن سالم دست یافت.
گلوکز، قندی است که بیشترین استفاده را در بدن دارد، قند فروکتوز در میوه ها و لاکتوز در شیر است که بعد از استفاده در بدن به گلوکز و در آخر به انرژی تبدیل می شود. عدد قند خون نشان دهنده پیشرفت بیماری و نوع بیماری است، اگر عدد قند خون فرد پایین تر از 100 باشد، فرد به دیابت مبتلا نیست و میزان قند خون طبیعی است؛ اگر بین 100 تا 126 باشد پیش دیابت است و آنها مستعد ابتلا به بیماری دیابت در آینده هستند، قند خون بالای 130 مبتلا به نوع دیابت یک است و فرد باید سریع تحت درمان قرار گیرد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان